打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] Help~招人入jubeat團(13/12團務更新[重要])

關閉 [複製鏈接]

下星期ju-bingo挑戰40lv, 任務如下:

1 メンバー全員がプレー
2 プレー総TUNE数 450
3 CLEAR総数  90
4 EXCELLENT総数 9
5 FULL COMBO総数 45
6 RATING S獲得総数 450
7 マッチング総人数 900
8 マッチング勝利総人数 180
9 メンバーとのマッチング総人数 45
10 プレー総合計レベル 2700
11 今週のとある楽曲をプレー 9
12 赤ジャケプレー総数 18
13 黄ジャケプレー総数 18
14 青ジャケプレー総数 18
15 緑ジャケプレー総数 18
16 桃ジャケプレー総数 18

感覺上之前玩20lv唔洗2日都完成左2/3

所以今次玩40lv
回復 支持 反對

下星期ju-bingo挑戰40lv, 任務如下:

1 メンバー全員がプレー
2 プレー総TUNE数 450
3 CLEAR総数  ...
HiRoMaN_ 發表於 20-11-2011 12:41 PM

係俾我洗EXC同洗流砂/THIS NIGHT既後果-.-
回復 支持 反對

哈,,, 非常富挑戰性, 大家要加油拉...
MY TRAVEL 終於飛去開緊THIS NIGHT^^
回復 支持 反對

哈,,, 非常富挑戰性, 大家要加油拉...
MY TRAVEL 終於飛去開緊THIS NIGHT^^
smw0316 發表於 21-11-2011 03:34 PM

恭喜你步入我後塵xd.
回復 支持 反對

LV40已完成,每張卡攞975
回復 支持 反對

點入呢個團架
1.討論區的用戶名 : KANA2011
2.e-amusement gate 用戶名 : kanyikching
3.擁有卡的卡名 : KANA
4.稱呼 : Michael
係唔係咁就得, 洗唔洗去e-pass到 set野
set返公開就ok??
回復 支持 反對

點入呢個團架
2.e-amusement gate 用戶名 : kanyikching
3.擁有卡的卡名 : KA ...
KANA2011 發表於 30-11-2011 11:22 AM

要入返我地group 查group名"廢人集結"
回復 支持 反對

點入呢個團架
3.擁有卡的卡名 : KA ...
KANA2011 發表於 30-11-2011 11:22

你既加入請求已收到,為免分薄今個星期既ju-bingo AP,星期一再accept你加入
回復 支持 反對

上星期未能全員....
回復 支持 反對

我都想加入呢個團
小弟E-AMUSEMENT GATE同COPIOUS名都一樣係L3AF*4
Jubility:6.XX
TUNE數:1161
回復 支持 反對