收起左側

[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

我e+玩緊隻車game 幾好玩 叫 Blur
 可以用vLan連線打
有d次街機ga灣岸唔錯我諗緊買唔買正版可連正版平台ma
回復

係玩咩要勁都要HKD
例如中華英雄
回復

超時空戰記._.自己換零件,

可以畫野係部機上面,

而且點數機只有幾部有特別能力既勁,

普通機都可以屈得好開心~
回復

係玩咩要勁都要HKD...
回復

彩虹我都覺得ok 不過之前玩我覺得有d昆錢你要合勁9裝唔買金唔得
韓版玩唔玩到....我有小小想食回頭草
回復

巨商唔洗番幾千蚊都變唔到勁
回復

認真講句,,

以前有邊隻online唔洗用錢玩?:handshake

其實online本身就要用到錢,,只不過時代慢慢變,,

好多online變左行免費+商城制,,

之後d人慢慢習慣左「免費」,,

其實樓主開哩個post係唔係未經歷過以前玩online要俾錢?
回復

認真講句,,

以前有邊隻online唔洗用錢玩?

好 ...
●傻lam● 發表於 19-6-2010 20:30

本人當年小5定6個時玩緊一隻收費game 金庸online 當時好次無記錯某d地方買點$6x一個月
但係個時平均有番工一個人收入有1萬上    但依+出商城制比月費還要貴同你e+如果你有番工平均收入5千至7千 但點數價錢無低知如係加晒價e+當月費計game 1個月平均要80-120$ 同之前比起係貴勁多 商城制就好多game到係無番百幾2百蚊.無可能勁. 以我所知現時好多小學雞同無工作的青少年係拎佢親人d錢(零用錢)來買點 本人所知有某d小學生玩商城制ga online 一年用左成萬咁制係我細過個時候都唔洗用咁多一年12個月 (12x6x=$720-800) 同e+比真係天同地比
我唔應同係時代慢慢變
只係遊戲商變質貪得無厭先會引致 到今時今日玩一隻online game要成功就要花上數以百計的血汗錢
回復

回復 69# 艾爾凡斯.艾力吉

你所提及的亦不是毫無道理

有關「小學雞」的問題的確日趨嚴重,,

不但沒有品德,,而且更不懂得為父母的血汗著想一下,,

不過時下的年青父母都太愛惜他們的子女,,

子女要什麼,,父母們便給他們,,

另外,,你提到的Cso需要使用點數才能夠購買槍彈,,

那為何不嘗試一下Cs:s或是1.6?

你可以選擇正常途徑-steam,,亦可以走地下路線-下載盜版

兩者都會有hk ser可供遊玩,,不需因連線問題而煩惱,,

再者,,並不會有任何因金錢而出現的不公平情況

一定要談及不公平的話,,那亦只有技術的差距,,

(怎麼用書面語了")
回復

但係cs1.6無得升lv
玩online就係中意佢有得升lv同佢會儲存你係game做個ga 任.升過幾lv.同自己用過幾多努力去玩
公司有假放有得玩一個星期真開心不過唔知有咩好玩
回復