打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 商會一問

關閉 [複製鏈接]
60樂點

有冇好心人可以教我收商會既流程
入數收既流程
面交收既流程
元寶收既流程
仲有注意事項thx

最佳答案

查看完整內容

要比金買入盤出左既商會。至於買入價是盤出者自己定 如果喜歡 定一金都可以 不過比人搶左商風險大左 金定得高愈安全 因為即使人地咁好彩發現有商會盤左 身上都未必夠金買入 一般做法係你叫人set1000金 你用1000金買完叫佢比翻一千金你 值得注意係 交易前 先到倉解二級密碼 一陣盤左你禁買入 解緊二級時 比人搶左你就喊 另外記得完左安時先好叫人盤出 總知人地一盤出左 你就要用最快速人度買入 一般五秒內要完成交易 ...
回復

推!!! 急求幫
ws6a19 發表於 20-8-2012 13:50

要比金買入盤出左既商會。至於買入價是盤出者自己定 如果喜歡 定一金都可以 不過比人搶左商風險大左 金定得高愈安全 因為即使人地咁好彩發現有商會盤左 身上都未必夠金買入 一般做法係你叫人set1000金 你用1000金買完叫佢比翻一千金你 值得注意係 交易前 先到倉解二級密碼 一陣盤左你禁買入 解緊二級時 比人搶左你就喊 另外記得完左安時先好叫人盤出 總知人地一盤出左 你就要用最快速人度買入 一般五秒內要完成交易
回復

收定一張掌櫃要訣先~
放商會果個要解盤出鎖定先 如果無記錯係3日
點易都好啦 比左錢 賣方就盤出商會(個人覺得面交好d 其他都信唔過
跟住你起已盤出的商會到搵 就有@@
跟住 唔洗多講啦
回復

回復 2# 鈴ovo

盤出左洗唔洗另外比錢購入
回復

回復  鈴ovo

盤出左洗唔洗另外比錢購入
ws6a19 發表於 20-8-2012 11:57

呢下唔知woro_O 應該要掛 掌櫃就肯定要~
回復

推!!! 急求幫