查看: 8244|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 歡迎加入時空亂鬥聊天室(msn)/新增足球模式影片

歡迎加入時空亂鬥聊天室(msn)

無論你係新手/老手,只要你喜歡Saga尼隻game,就歡迎加入!!

大難才之時空亂鬥聊天室

group533804@msnzone.cn

------------------------------------------------------------------

足球模式影片(65樓)

------------------------------------------------------------------

王冠模式影片(48樓)

Game相10張(43樓)

GhostTagMode(36樓)

台版時空亂鬥詳細介紹VerC(31樓)

台版時空亂鬥(Lost-Saga)詳細介紹verB

早晨各位,小弟又心思思想為隻game做介紹了!!我諗今次大家肯再入來睇,

可能係對隻game有d興趣,咁我要介紹得落力d了@@!! 今次主要有2個points

想分享,第1就係我上星期買ge新人物叫做功夫小龍,我買左女仔人物=.=

因為好似sexy d XD!!講番正題,里隻人物第1次用的時候,俾我一個feeling

就係好打得,同拳王洛基不相百仲!!不過佢跳就弱d,唔似得有d人物可以2段跳

or高跳!!不過唔係大問題,佢跑速都ok快~同埋身手好敏捷,攻擊力都ok ga

女仔人物同男仔人物一樣打得@@,只係個樣唔同!!就好似以前sp的13裝咁,

你會幫佢choose笑臉/惡臉/訓覺臉,不過Saga更係多好多啦@@!!

大家想用里隻人物可以到時空商店(F2)買一張卡叫永久英雄套餐(550點)!!

買左里個就可以choose女仔人物,大家小心唔好買錯= = 因為如果你先買

forever人物,再買女性飾品合就好貴要599點!!所以一次個買底d!!

功夫小龍

拳王洛基

功夫小龍女的遊戲片段(新的!!)

http://www.youtube.com/watch?v=2iQni7jpHRQ

至於下一個point一陣再打,多謝大家see先ar>_<因為小第打中文唔係咁好

所以要用手寫板的!!T_T

台版時空亂鬥(Lost-Saga)詳細介紹verA

大家好,首先多謝大家click入來睇先!!以下落來,我要介紹今年2011最新的

一隻online game叫時空亂鬥(Lost-Saga),尼隻新game係由彩虹原班人馬

整的,姐係會有d似彩虹!!

1.其中一個地圖的背景音樂同彩虹300關的背景音樂相同

2.操作大致相同(下面會有介紹!!)

3.其中彩虹人物史凡同瓦倫將會保留(姐係隻新角有80%似)

請大家睇睇尼幅圖先!!係唔係發覺好似樣!?HaHa!!

至於點控制就等小弟講講,同彩虹一樣都係用番上下左右來控制方向

唔使用Mouse,不過今次就唔使用spacebar,只係用A S D制!!

A係Jump,S係Defence,D係Attack!!新玩的朋友可能會有少少唔慣,

不過唔係大問題 因為game到有隻叫DrK的人會教你點樣用隻人物

跟足佢指示就ok!! 鐘意玩接技的朋友就更加唔好錯過啦@@

Saga尼隻game可以做到好多連打動作,而且最大特式係可以8打8,

以前彩虹都係得4打4,加上係3d,多人的時候打起上來真係好有ww3 feel=.=

暫時講住咁多,再一次多謝大家click入來先!!Thanks!!

台版時空亂鬥(Lost-Saga)官網:

www.lostsaga.com.tw

我同我個fd的遊戲片段(hin醜hin醜!!)

http://www.youtube.com/watch?v=0ZC8jcS5aGI

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

好像不錯...下載來看看吧~
回復 支持 反對

回復 2# tony19917
多謝支持,不過現在更新中,可能要一陣先玩到!!
回復 支持 反對

回復  tony19917
多謝支持,不過現在更新中,可能要一陣先玩到!!
nwfb1657 發表於 8-6-2011 15:02

係呀--岩岩下載左...佢更新維護未上到=.="
回復 支持 反對

回復 4# tony19917
hay巴打,有興趣歡迎一齊玩呀:)
我有好多hk fd
大家可以交流下心得ma!!
回復 支持 反對

有沒大大help 玩都玩唔到 msn pk76987@hotmail.com:'(
回復 支持 反對

可惜完全無打擊感
回復 支持 反對

唉...樓主放張彩虹相出黎搞到我好掛住彩虹=3=
有個大問題...我成日日玩玩下因為網絡問題彈左出大廳牙...
我和記上網=3=有冇方法搞搞...
回復 支持 反對

回復 8# 『高佬』
哦,師兄你今次就唔使擔心啦,因為里隻game係玩之前可以untick一個制,就算連線慢都唔會俾
糸統踢出場!! (隨機相隊下面個制)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

我玩緊 如果全部角色過期會點
回復 支持 反對