樓主: jason7878234
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] win7玩巨商問題,急)

我都係用WIN7的,但無呢D問題-.-"

就算唔用BF,你都要唔依正常途徑先入到,可能係巨商主程式壞左掛,你試下重裝
同埋樓主你有無玩BF其他GAME?如果有玩你試下入唔入到,如果其他GAME都入唔到應該同BF或者同你部機既設定有關
如果BF有問題,咁你就試下重裝BF,總之乜都重裝哂去試下先-.-"
回復

已經加左圖,請高手幫忙
jason7878234 發表於 24-9-2010 20:49

你果張相容性圖..都無TICK到
回復

好明顯一開始 你安完bf個陣 會彈個防火牆既野出黎
你肯定禁錯.
你去控制台 -> Windows 防火牆 -> 允許程式xxxx -> 新增 -> bf -> 確定

如果都係吾得既試下係bf 相容性轉 window vista sp2 或 重裝windows 7
回復

我用window7先玩到巨商
xp唔掂

有咩方法
回復

你應該去內容,相容性轉返windows xp

我都係咁,我玩到
回復

我都係WIN7轉左都玩到
回復

你去http://windows.microsoft.com/zh-TW/windows7/products/compare
看下啦

如果想在WIN7玩到巨商,起碼要用win7 專業版以上,即WIN7 PROFESSIONAL,

如果你是用Home Premium ........;P.....88 LU...你是玩不到的
回復