樓主: Alan20081326
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 顏色問題...<<新手 (更新左問題)

關閉 [複製鏈接]
neobee好好用.我都想買
又平
回復 支持 反對

唔好同佢咬住=,=  你幫下手解決我呢個問題先 請回頭頁
Alan20081326 發表於 29-8-2010 23:37

唔係幫你解決左啦咩~~
   anx同rc1~~

我岩岩按裝(識)  跟住 佢咪有d顏色比你簡既....
我唔想要普通 有光澤的... 我只係想要佢黑色"但佢無比價錢
...
Alan20081326 發表於 27-8-2010 21:08

D問題好亂@@
回復 支持 反對

Neobee超好用又可愛^0^
tszlai01 發表於 27-8-2010 21:44

agree@@!!!!!!!!
回復 支持 反對

買部老牛,之後用海神套,咁就超似傳說車大牛
winglai 發表於 28-8-2010 14:05

似黎有鬼用...無大細路無濠雨無光;(
番鄉下啦b6
回復 支持 反對

首先,車牌及頂燈是沒有轉色功能。你買顏色可以選擇裝備或是不裝備
不裝備者會把該噴漆轉移到道具欄,而裝備者則會直接噴到該車身上。
至於點數方面,i go 150點=HKD$38=Raycity Online m幣 3750
間接來說,比起買久遊蝕了5毫子~買1張蝕5毫~買2張就1點...自己諗諗...
i-go 分類:HKD$38=150點
             HKD$63=250點
             HKD$88=350點
             HKD113=450點
久遊卡分類:HKD$38=3800M幣
               HKD$68=6800M
               HKD$128=12800M
p.s. 久遊目前只有好少地方有得賣...所以求方便的話還是i-go或go卡比較好!但go卡及i-go 需要轉換才能成為M幣喔!
       ok出售的是go!卡  而7-11出售的是i-go。
希望以上資料幫到樓主=]
祝閣下打機愉快^o^
回復 支持 反對