查看: 2442|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] bug友串咀圖

關閉 [複製鏈接]

回復

某人狂講粗口~_~
回復 支持 反對

佢想收咩野...搵龍婆燒D野比佢
回復 支持 反對

佢想收咩野...搵龍婆燒D野比佢
萍妹妹 發表於 9-8-2010 01:30

我決定親手燒哂我咁多個月來因為Bug_而拎既升箱俾佢地~
祝Bug_們早日衝爆套鷹~~~
回復 支持 反對

祝Bug_們早日衝爆套鷹~~~ ...
paullau000 發表於 9-8-2010 01:36

唔好提升箱-_-"
小號存放了幾百個lol
回復 支持 反對

早晨...BUG友既放肆等於我地既憤怒,不屑為正常玩家既暴走對手
現時淨係證實到LV8402有份參與BUG行列,但其他呢?
我聽有人講LV8402用BUG暴走之外,其他既BUG玩家都係佢,全部都係佢對手操縱
例如一程式多控制一樣,呢個係假設階段,真正的還要交比有關人士跟進

早前佢係樂古發過一個為教人用BUG暴走方法既帖,但是好多野都係未夠認真諗過...
或者,佢覺得被人封AC唔介意,做左好多假象被我們認為佢就是BUG既一份子
平時在樂古舉動都係教人用BUG,裝專家樣貌去講解用BUG既方法
就因人腦會因長期以黎既記憶及經歷深刻受影響,就會先入為主主觀認為佢係BUG
至今時佢既另一啲AC係艾度悄悄話,因為LV8402知道艾最憎就係BUG友,而且會激發...
係樂古開POST數臭BUG的惡行,因此佢認為只要向人承認自己是BUG,
而且故意悄悄話找艾暗示LV8402(本人)就係BUG...
反BUG既人自然唔會深入諗清楚究竟BUG真正係邊個...或者我地睇定既表面,就認為係深入
而先入為主,便認為所有關於BUG都係佢Friend/LV8402本人,有可能佢係頂包,
一方面可以裝專家,另一方向比錯覺你地,其實真正邊個用BUG,你地都未知
而LV8402...同真正用BUG既人係好熟,所以合作關係一直好好,分紅都好平均...
好遺憾...用BUG既人並唔係LV....而係佢好信任,熟識既朋友
這個只係假設
回復 支持 反對

早晨...BUG友既放肆等於我地既憤怒,不屑為正常玩家既暴走對手
現時淨係證實到LV8402有份參與BUG行列,但其他 ...
恰吉東爺 發表於 9-8-2010 06:15

所以任何野都要查, 有證據先行動
你地可能覺得慢, 不過人地既存亡同名譽
唔係可以亂黎
回復 支持 反對

回復 7# 真白羊

慢唔緊要,只求結果,真相
回復 支持 反對

回復  真白羊

慢唔緊要,只求結果,真相
恰吉東爺 發表於 9-8-2010 06:49

期待依一日既來臨
回復 支持 反對

祝Bug_們早日衝爆套鷹~~~ ...
paullau000 發表於 9-8-2010 01:36

祝佢地合極都係塗 窗 塗 窗等佢沖都無得沖
回復 支持 反對