打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 七月份會員自發活動~~~~~~~~~~~~~~新型機登場攝影比賽 ([hk]

咁評分準則係點?
miles123 發表於 1-7-2010 21:50

活動方式 : 影下遊戲中角色的靚爆形爆有趣相片 , 加不少於100字對此機玩後感想 .

咁我依家可以問始參加未0.0?
ccy1997 發表於 1-7-2010 21:50

活動以開始 , 請到帖1報名及上傳圖片 .

沒人參加= =
yeehongpaul 發表於 1-7-2010 21:57

帖1以有人報名 , 43樓有叉包X2而且我電腦顯視該上傳網址有惡意 .
回復

機體:V高達06
圖片名稱:八手光束軍刀始動
呢部野屬於近戰用型,遠程武器得個把光束左輪(殘彈量是悲劇)令呢部野注定左做近戰,1號武器斬得快,唔斬天唔斬地,不過橫向可以打3個人.速度快.配合3武連技攻擊力勁到...2號武器光束左輪手槍,攻擊,裝填同A拳差唔多,殘彈悲劇.拉射同埋未埋身射下人都得.3號武器很黃很暴力,無衝刺,攻擊力好高,多數配合1武連技
一號技能通信指揮令全對知對面D位置,突擊作戰好物
二號技能高性能OSA30%血發動,你都差唔多升天...無咩用
呢部野配合隊友一齊突擊,加上通信指揮可以叫隊友引開敵人,自己偷襲都得
總結:呢部野好食技術同埋對隊友要求高,總之沒好的技術/隊友就是悲劇
希望選中我啦><
附戰績:
派獎請送禮去SD名:53928070 度
回復

我想問一個人可唔可以放2部機體令2份獎品?
回復

唔明點玩...
回復

我想問一個人可唔可以放2部機體令2份獎品?
539280703 發表於 1-7-2010 22:30

不論上傳多少張圖 , 我想評判亦只會以最好果張為準 .

唔明點玩...
黑白分明 發表於 1-7-2010 22:33

活動方式 : 影下遊戲中角色的靚爆形爆有趣相片 , 加不少於100字對此機玩後感想 .
回復

其實簡單D泥講"
個比賽係咪即係叫人影幅相之後打篇小機評._.?
若果係都有D心郁郁"
回復

我話評分準則wor
即係話 評判 用咩準則 去判定 誰是得獎者
可以有呢個獎:
在所有參加機師中選出1名 , 得機倉1個及開木瓜器5個
回復

其實簡單D泥講"
個比賽係咪即係叫人影幅相之後打篇小機評._.?
若果係都有D心郁郁" ...
gordon_chit 發表於 1-7-2010 23:29

感想同機評是有點不同 .
機評多是生硬又公式化就像抄文般十篇如一 ,
感想是偏向感性是活的 , 你能看到有情感 .

例如以下1及2能看出分別嗎 ?
1.此機體不宜用作近身攻擊 .
2.用依部機埋身你預左比人KO .

感想﹕(轉貼)
(明報)2010年4月29日 星期四 05:10

【明報專訊】這次的專題報道,我們選擇在重慶大廈探討社會和諧這題目。雖然平日亦見到少數族裔,但總覺得與他們的隔閡很深,就連溝通都難。但採訪過程中,發現只要自己肯踏出一步,隔閡就會消失。受訪的少數族裔都很熱情回答問題,甚至主動與我們聊天。大家的英語都不太流利,卻不影響溝通,這種溝通使我們了解他們更深。

我話評分準則wor
可以有呢個獎:
在所有參加機師中選出1名 , 得機 ...
miles123 發表於 2-7-2010 07:36

帖1有活動方式 , 如何能在兩位評判中取得高分 , 請自行想像 .
回復

我話評分準則wor
可以有呢個獎:
在所有參加機師中選出1名 , 得機 ...
miles123 發表於 2-7-2010 07:36

其實好易.只要唔好同張相片離題,同埋最緊要係有意思咁大概都ok
回復

其實好易.只要唔好同張相片離題,同埋最緊要係有意思咁大概都ok
ttimecrisis4 發表於 2-7-2010 09:22

他自己放水 , 明了吧
回復