查看: 4972|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 推介成日搵免費online game朋友轉玩月費game

以前我都成日轉game玩極都覺得d game好悶好悶~搵極都唔岩玩
但係自從果排我fd係咁係我耳邊洗我腦~係咁講wow(魔獸世界)有幾gag有幾過癮
我就用我果小小ge好奇心去試~
第一眼睇落~個畫面吸引唔到我~因為我比較鍾意d得意d ge介面
但係慢慢玩落覺得愈黎愈好玩~
d任真係有故事性~一個接住一個咁去~有d任做完重有電影你睇0.0
有時俾人殺/俾人追殺~俾心機沖到上80之後殺番果d人~
同公會ge朋友一齊吹水打10人/25人副本 真係好正

如果大家覺得佢俾月費好貴~我建議大家可以買季卡~90日計起上黎係平過3張月卡(30日)
我id 黑色命運(夜精靈 獵人)
sever : 冰封哨崗
如果大家有咩想知可以add埋我msn
sy_1221619@hotmail.com

遊戲內環境幽美~玩家質素高~gm真係有做野~我玩左3個月都未見過有小學雞~重冇昆狗~入面所以裝備都係全自力取得~裝置後不能交易
回復

其實魔獸好玩係人都知
但係真係冇咁多人玩得起...
回復 支持 反對

我計過~我依家買季卡一張$265(有9折)
圍番起一日3蚊...
咁點會玩唔起- -....
回復 支持 反對

wow我唔係好鐘意..唔恐怖..
回復 支持 反對

其實我一直都想玩WOW
但硬係下載唔到個主程式-.-
so最後放棄左
回復 支持 反對

其實我一直都想玩WOW
但硬係下載唔到個主程式-.-
so最後放棄左
orochi 發表於 4-5-2010 20:56

因為佢隻碟有好多重lock人地開唔到出黎~所以係冇得dl ge
要玩只好用18蚊買隻碟~
回復 支持 反對

我可以講既係, 唔番工既時候有時間無錢玩, 番工就有錢無時間玩, 比完錢, 又無時間玩, 重蝕
玩免費game就係貪佢求求其其on下吹下水唔駛點用錢
回復 支持 反對

好想玩下 唉....
回復 支持 反對

唔知呢家有冇新SER呢

你知啦.如果呢家先黎玩,冇人同你做任/打副本好悶既MA
回復 支持 反對

如果有興趣玩 又唔怕等@@ 可以等4.0先開始玩...到時候有新種族  一定有新人玩~~~~唔洗怕無人做任/打副本
其實易家 要到80半個月左右都一定可以的....10-60(4-6日) @@刷副本.....60-70(4-6日) 都可以刷副本/解任 都幾快...70-80(一日一lv 都只要10日,我個時一日2lv XD)
回復 支持 反對