查看: 77717|回復: 159
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

我覺得E+出個D   online game 無咩邊隻可以長玩好玩小小又要錢
對online game有小小灰
好次cso咁本來都ok好玩
點之又外掛多仲要成日出永久槍一係抽一係買閑閑地都要80hkd一把
魔獸世X
個人覺得ok好玩不過110一個月
本人又要番工一日頂多對住電腦5-6個鐘
咁計好次1個月110$先玩得個150個鐘
真係110蚊拎去食野好過
仲有隻極速快車手
一開始玩個時勁多人玩過左一年左右變死城
個巨蛋最多人個時都唔知有無100人
星夢諗起把鬼火
隻game本來幾多人玩下
點知奸商為左$
日日出點數神裝
神裝一日比一日強
有神裝仲可1LV打30LV怪 TIN
多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 646 人參與投票 查看投票參與人
46.74% (452)
16.03% (155)
14.58% (141)
4.76% (46)
17.89% (173)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

heat project 唔係因為大多bug槍先汁?
回復

我E+無玩online game 等佢出番D好玩ga game我先玩
E+我玩魔獸信長同L4d2D單機game同人連都幾好玩
起碼多人玩
好次L4d2咁畫面ok 同人連來玩ok好玩
可以拎把日本刀打c 好玩過cso
回復

試玩A.V.A中隻GAME唔錯WO畫面令有得好次L4D咁玩
不過玩得耐有D悶 但同fd一齊玩都ok可惜全部咩都係英文
回復

我想問問龍online洗唔洗咩都用點數ga?
回復

你地覺得SD好唔好玩我聽人講話打任都可以拎a機 唔一定買點先勁係唔係ga
同埋E幾日有時我去網吧見到好多大人細路玩我前2日左右見到網吧有10-12個學生玩緊SD
其實SD係唔係真係咁好玩?
回復

RF係唔係之前汁左個隻
不過多唔多人玩畫面令唔令先 @,@
早幾日我聽我某D fd講某幾隻game真係鑊鑊更新鑊鑊金(金係=要用$)
我fd 現時無業遊民一名 日日上網打online game
佢比左幾個更新左唔係好耐ga 幾隻game 我睇
結果我可同大家分享
e+出 ga online game
可以話更新一次最小你要買hkd $100左右點數
例子如下:
cso

相信大家都知更日cso 有更新
更新後只可說加速多左
你睇下40個c box加多把永久槍幾吸引 (你地唔好中計只係E度你就會無左hkd$200之上.如果你人工低D都一日工資ga)
把野仲要廢(講真拎把點槍轉轉樣變埋永久就賺你幾舊水)
仲有聽講一隻幾多人玩下ga online game
艾爾之光
睇落去好次唔係點數大晒
有技術先係最勁
最後我同幾個fd玩玩後得知 E隻game唔係技術大晒(玩晒係點數抽ga裝[天使裝定高達裝]同外掛)
好次早幾日更新個鎖技(鎖技點數技)
又要比$
@,@最後講番先[今次評中e兩隻GAME唔係為針對流血不子代理GA game,只係E 2個星期我同fd測試過呢兩隻game]
回復

彩虹汽泡我覺得都ok
回復

我覺得e+無online值得我玩
sd本來唔用點到ok用game$合左2部s機
點之e+有部扭蛋機用3個幣抽一次我fd買一張點就有4部
我玩成個月先得2部
回復

我e+玩緊隻車game 幾好玩 叫 Blur
 可以用vLan連線打
有d次街機ga灣岸唔錯我諗緊買唔買正版可連正版平台ma
回復