打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] [車隊宣言] 暴走不用BUG

關閉 [複製鏈接]
我想講句beno把口不嬲唔識收...
樣樣野以為自己岩x哂~
我諗全RCO有幾多人唔鋸佢~
回復 支持 反對

佢自己個名衰好啦!無謂搞到ZR個車隊
希望ZR隊長可以話下佢  叫佢把口收下
siu乂軒仔 發表於 25-1-2010 18:49
隊長都冇佢符le~~
回復 支持 反對

本人23lv上星期玩暴走   我係好lag但比ZR車隊ga   BENO吊媽媽話我BUG狗
但我羅第31名   如果我係BUG每一場都第一名啦!!! 但係ZR車隊點解會有咁唔識尊重GA人呢   
先前FD仲叫我入ZR   但係入佐日日咁比佢吊    唔該ZR ...
siu乂軒仔 發表於 25-1-2010 14:17

我以zr副會身份出句聲, 對於比beno出口傷人的受害者先講句抱歉,我認為果次你lag機而比佢講bug狗係因為[小原]存在的影響,令唔單止beno,連其他人都會對lag人變得敏感, 不過beno為人就比較直,激進, 所以容易出口傷人不留情. 我會試下改善下佢, 受害者 SO SOR[[onion_54]]
回復 支持 反對

我以zr副會身份出句聲, 對於比beno出口傷人的受害者先講句抱歉,我認為果次你lag機而比佢講bug狗係因為[小原]存在的影響,令唔單止beno,連其他人都會對lag人變得敏感, 不過beno為人就比較直,激進, 所以容易出口傷人 ...
guliesi 發表於 25-1-2010 20:37

唔知佢會唔會改姐!
希望佢會啦
仲有佢暴走玩LAG點解決先?
禁好野次次同佢一組都lag?
回復 支持 反對

我想講句beno把口不嬲唔識收...
樣樣野以為自己岩x哂~
我諗全RCO有幾多人唔鋸佢~
yikhei1 發表於 25-1-2010 20:25

我數學一向肥佬
對d代數式都好敏感[[mg_1_47]]
回復 支持 反對

我數學一向肥佬
真白羊 發表於 25-1-2010 21:28

羊,不如先出一個暴走lag機玩家的名單先, 然後先叫該車會會長處理, 因為每個人都可能有delay, 加上有時係個別1,2場會lag. 如果係多次+多人都見到先做到公平.
目前我都知zr有唔少人係真係lag,所以我會了解下先.

[即時起不能參與暴走直至LAG情況有改善為止] 有d人係本身電腦唔夠強,如果這樣都排斥佢玩暴走的,會流失玩家... (有人向我反映佢唔係轉唔到,而係佢都轉唔到人)

-例子-
角色名:dkxxxx
事件情況: 飛天 / 轉唔到 / 見唔到 / .....
發生時間:2010/2/24 - 2pm 1-3場
回復 支持 反對

羊,不如先出一個暴走lag機玩家的名單先, 然後先叫該車會會長處理, 因為每個人都可能有delay, 加上有時係個別1,2場會lag. 如果係多次+多人都見到先做到公平.
目前我都知zr有唔少人係真係lag,所以我會了解下先.

[ ...
guliesi 發表於 25-1-2010 22:32

極品車王GQ
多次隱形及
有1次見佢飛天入地,但冇任何delay(明顯便用加速器效果)
回復 支持 反對

唔入車隊咪得囉
回復 支持 反對

我數學一向肥佬
真白羊 發表於 25-1-2010 21:28

數學...
你有計數機加個腦 多腦唔會肥佬-.-
d代數我都好敏感-.-
例如a 2次+b 2次+c 2次
      -------------------------- 呢d
                  x 2次
回復 支持 反對

唔入車隊咪得囉
hou528 發表於 25-1-2010 23:26

冇車隊既唔代表一定係有問題, 不過無車隊既的確有唔少係有問題

根據以上句子, 請問

當你係街上見到一個冇車隊既玩家
你當佢係有問題定冇問題?
回復 支持 反對