打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 個車展活動又不了了之?

關閉 [複製鏈接]

如題.
gameone你做野唔係咁呀?叫人參加宜家又唔出投票帖
麻煩白羊幫我地反映下...
回復

如題.
gameone你做野唔係咁呀?叫人參加宜家又唔出投票帖
麻煩白羊幫我地反映下...
紅彗星 發表於 21-1-2010 00:28

反映左^^ 等緊佢地處理
回復 支持 反對

反映左^^ 等緊佢地處理
真白羊 發表於 21-1-2010 01:13

辛苦你了,白羊...呢份工真係唔易做
回復 支持 反對

tszlai01 發表於 21-1-2010 01:27

依d唔算咩~~ 我正職仲唔易~_~ 仲未放工
已經半個星期冇得訓了
回復 支持 反對

想請問一下以下兩個活動的情況

車展活動, 投票期已完結多時
但是有關投票並沒有舉行 @__@"
http://news.hk.9you.com/article/rc/readnews6.php?artid=1853

有關"全系列車款大收藏"
http://news.hk.9you.com/article/rc/readnews6.php?artid=1857
之前有經客服平台解答說星期二會派獎
但目前尚未有收到

另外,早前官方在(有關文字被吃掉了)舉辦的活動
(有關網址被吃掉了)
報告一下情況
玩家在歷時兩小時的熱情領取下132個序號全數派完
得獎的玩家大都很高興,感謝官方的活動^^
有個別玩家因取了過多序號而被其他玩家指摘.
(叫了別拿太多都不聽...現在的小朋友真是難教~~ 囧rz)
當然亦有部份玩家因為錯失了機會感到可惜.

大家都很期待官方下次的活動^^
這個訊息希望帶給RCO全體工作人員
謝謝他們一直的努力 (特別謝謝 Stone糕)  

---------------------------

GM 回覆
信件狀態:         已回覆  
負責 GM:         gm13
信件提交時間:         2010-01-18 03:23:59
GM 處理時間:         2010-01-20 14:58:11
GM 回覆內容:         
親愛的玩家,您好:

謝謝你的來信,十分感谢閣下對我們遊戲的支持。閣下問的2個活動。經我們查詢有關工作人員,由於該2個活動的有關資料暫未收集整理完畢導致活動延遲,具體的投票以及派獎情況,請留意日後官網公告消息,造成不便敬請原諒。閣下的活動報告我們已經提交俾相關工作人員,多謝。

感謝閣下使用GOCS客戶服務系統及對遊戲一直以來的支持。
回復 支持 反對

tszlai01 發表於 21-1-2010 01:27

我要做好尼分工=.=
回復 支持 反對

想請問一下以下兩個活動的情況

車展活動, 投票期已完結多時
但是有關投票並沒有舉行 @__@"
http://news.hk.9you.com/article/rc/readnews6.php?artid=1853

有關"全系列車款大收藏"
http://news.hk.9you.com/artic ...
真白羊 發表於 21-1-2010 01:59

唔該哂白羊~~~~
回復 支持 反對

親愛的玩家,您好:

謝謝你的來信,十分感谢閣下對我們遊戲的支持。閣下問的2個活動。經我們查詢有關工作人員,由於該2個活動的有關資料暫未收集整理完畢導致活動延遲,具體的投票以及派獎情況,請留意日後官網公告消息,造成不便敬請原諒。閣下的活動報告我們已經提交俾相關工作人員,多謝。

感謝閣下使用GOCS客戶服務系統及對遊戲一直以來的支持。
真白羊 發表於 21-1-2010 01:59

又有書面語又有口語?
咁型既GM
回復 支持 反對

又有書面語又有口語?
咁型既GM
炸你 發表於 21-1-2010 16:17

親切的GM, 通常都係佢答我^^
回復 支持 反對