查看: 1499|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 頭文字D舉行首個全光線玩家大型活動(26Lv或以上)

關閉 [複製鏈接]

活動舉行時間:每晚11點~凌晨兩點半
(周杰倫會係1Ser全頻同小喇叭發出召集訊息)

本車隊即將舉行首個活動,活動內容如下:
路線
係3段包含左3種唔同難度叼鑽嘅賽道來回1個圈
起點由安國站開始,終點都係安國站

比賽形式會以組隊方式進行,以免參賽者走失,飛城,行第條路或捷徑黎取得決勝權
違者將被取消參賽資格同踢出隊伍

頭文字D車隊隊長有權要求參賽者用或者唔用氮氣進行比賽,一經決定唔用氮氣,參賽者若唔遵從即被取消參賽資格同踢出隊伍
第1段路:難度(中等)
提示只要沿住條路行就識點行
第二段路:難度(簡單)
提示
記住係教大站轉左入灣之後行入果條捷徑
第三段路:難度(困難)
提示
由鴨鷗亭站十字路口行到錦南市場之後沿住果條好窄嘅捷徑一路行到出口之後兜落下面,直至去到北漢南三盆口左邊兜返上退溪路二街再去到退溪路五街兜落張忠體育館,沿住隧道落去之後再轉右入灣直接上返鐘路一街轉右,係鐘路二街轉左上返安國站,比賽結束
參賽者注意第三段路有四個陷阱,有四個藍色圈圈住果度,如果一不留神就會行錯路,要調頭再行過

活動開始前會先同各位行一轉練習下先,等大家都適應左條賽道點行,先會正式開始進行比賽

活動資料黎自
http://ptuforum.freebbs.hk/頭文字D車隊網頁

回復

你條比賽既路好長
仲有,時間係幾月,幾號,幾時,幾分?
如果,係星期1-5既話,就預埋我
GAME名︰呱呱
回復 支持 反對

win左會點呀??
回復 支持 反對

有咩獎品??
回復 支持 反對

個比賽交化得唔多清楚[[onion_68]]
回復 支持 反對

吾多明w0老友..
點背條公路阿~
咁長..
又吾係暴走有checkpoint過...
第三張圖又睇吾明,,數主解答下問題啦._.
回復 支持 反對

第三段路提示已經解答左點樣行
回復 支持 反對

你條比賽既路好長
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔比用推進 咪姐係有令車果d玩哂[[onion_68]]
再加上如果我走節經/偷用 你又點知呢??
講真條路太長  又多轉灣位  一覺唔覺意  行錯路 咪無得跑lo[[onion_66]]
我驚無人去到終點- -
回復 支持 反對