打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 有關法西門 及 krit 疑似用外掛代打15段都在此和平討論

我知道打15段係可以唔用平2...
我冇平2都去到13段...不過要多數講少少運...
仲有係有5只2轉-.-先去到13段-.-
回復 支持 反對

事實上,我都搵個個條友代打,但係佢因為改版,停左一段時間,咩都唔做,何解?[最後冇搵到] 其次,控兵神手如何神,都難做到,以3000 法就沖上15關,只係3千,佢d兵仔再勁都好難[200,無相300既兵可以有幾多隻,仲要係兵仔,有咩用?]

仲有重點,咩兵陣都ok,你估下得唔得呀拿,咩兵陣都ok,你叫d神手出來講講,睇下佢可以勁到咩程度,一個無名小子,連真ac都唔拿出來講既人,你估佢用緊咩方法同你打呀拿,一日24小時,幫人升兵,打15關,你估有冇人咁西利,訓都唔洗訓呀拿,唔訓都悶啦,神人

外掛咁多,你去打猿公,冰血既冰狗,一定見到,冰狗有個4萬幾戰既人係到打,好多時你都會見到,佢成日入埸,戰鬥數值不變,好快就出反來,問下D升LV既神人就一定知,猿公,之前改版前,有幾個幾萬戰既人,一打完就行特定路線反去猿公個到,因為,比猿公打死左之後,會反去個個城補血,好近,就可以戰力都係定左,路線又利一樣定,你可以去留意下,其他幻獸,係唔會有呢D人
回復 支持 反對

巨商官網有個咩防外掛程式
我唔知咩黎啦 (我電腦白痴=,=)
可能對某d人有影響
如果法西門真係咁勁呀
31/7佢又唔去
佢代打15段都係2.5e
但係挑一挑都至少有封書啦佢
回復 支持 反對

法西門已經潛晒水啦
以佢行為 差唔多已經話比我聽
硬係覺得佢有d野- -"
回復 支持 反對

佢e+仲上唔到30段
何解呢???
回復 支持 反對

真係一個好好既例子 完全唔關打段既事
helpmedonthave 發表於 1-8-2009 23:46

1-15段有冥界怪,你可以話唔關事,廢話一堆
回復 支持 反對

1-15段有冥界怪,你可以話唔關事,廢話一堆
VJHI 發表於 2-8-2009 15:25

同你講多曬氣
你都係讀多d中文先啦
回復 支持 反對

同你講多曬氣
你都係讀多d中文先啦
helpmedonthave 發表於 2-8-2009 16:52

離題wo,我讀多d中文關個post咩事,又一廢話
回復 支持 反對