打印 上一主題 下一主題
收起左側

d人真係好煩

關閉 [複製鏈接]

setting呢d真係會有dd唔同
但只同1d 好勁既人..(仲要一定係相同實力)比較sin會有d唔同
但係其實呢個機會係好小小小小小
因為冇咩必要/實力架車唔會去到咁/去好多唔同線位
同埋你有實力既你就會收正到你架車既不足處...
使乜係咁改架車令到架車勁個小小..
回復 支持 反對

開825同你玩?
唔好傻啦 架架車改左之後有唔同
架架車改到點同用咩鈴就係問題啦
例如:你用3爪不如用  硬既就57f  平均既就tc2
同用車種翼就好好用
相差好多架   
C包 直翼 TCII  不過甩
C包 js+m 3d wing  可以夾到34不過好慢
js+m 同 3d翼又可以用下 rc2(唔喜歡就用mg囉) gt 翼   
如果唔用c aero  用b都可以  再用開孔頭  (唔係黑色個個)
可以夾死 34 & evo9]
你平時會夾到e9 認識多d先啦
自己架車點改都未識 重想同人玩

我都有s15啦 我未改好唔會同人玩住lo
上次同我d fd玩連32都追唔到
你果架真係要諗諗啦
回復 支持 反對

開825同你玩?
唔好傻啦 架架車改左之後有唔同
架架車改到點同用咩鈴就係問題啦
例如:你用3爪不如用  硬既就57f  平均既就tc2
同用車種翼就好好用
相差好多架   
C包 直翼 TCII  不過甩
C包 js+m 3d win ...
三毛俠 發表於 8-1-2009 12:13
你有實力既你就會收正到你架車既不足處...
講晒--唔信算--你又唔打既
你講既夾死既意思都冇可能係(硬set第2既時候)第1+緊5,4m既時候比第2過丫嗎
唔比你過3m你架車點硬都冇意思啦呢d咪叫人為收正--實力--(推落貨車未計)..但係推到第1落貨車都唔係叫stting勁..呢d叫實力..
回復 支持 反對

你講既setting梗係愈好  愈好啦
呢樣我都同意--唔使玩到咁辛苦--但係我就係中意架車型
勁既1架主力e9咪可以--又冇乜機會會玩到真係指意setting去決定冰個win..
回復 支持 反對

1架主力有咩用
架架車玩下先會最好
set愈好先會最勁
你都要改好先有好既時間
唔係點玩都係咁
上面果d都係我自己跟人改
但係改左之後要睇下自己玩唔玩到
有d改左係完全玩唔到既 (我自己)
所以話如果改set一定要改到快入灣快唔會甩
呢d先叫人架好車
回復 支持 反對

架車愈勁愈好..梗係好事黎
但係架車唔係太勁會好d
因為就係要係vs比人恰多幾下
sin會明衰係d咩地方到
咁過多幾次(唔係係咁換set-.-1樣set打)就會愈來愈小比人恰呢個可能性出現啦
到時換勁車玩就會勁好多
如果真係想玩ta咪換勁set...nothing to say--
回復 支持 反對

你理得人咁多啦
係到講都冇用架
你知隱藏車你咪講出黎lo 小朋友
回復 支持 反對

佢邊會識講[[bao_33]]
回復 支持 反對