查看: 32389|回復: 158
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[下載] 更新v19安裝教學 by:[need][you]/yathsing

關閉 [複製鏈接]
因為版主安裝教學好似唔太得,
所以我自post一次教學...
我試過版主既方法做,不過開場會彈game,
重有好多好多既問題...

如果你玩的CS:
1.在拿起AWP時即時可以開鏡(較新版本要等待約1秒才可以開鏡)
2.AWP開槍後拿起手榴彈可以消音(新版本已移除這個Bug)
3.說話時*Terrorist* , *Counter-Strike*的字有顏色 (較新版本是黃色)
4.連狙還是要4粒子彈才能把敵人殺掉 (新版本2粒就夠了)
那你的CS一定是很很很很很舊, 進入新版本伺服器時會出現Your "cilent.dll" is different from this server(類似是這樣的錯誤訊息)

好處:

1.引擎優化
2.能連線v4,v19版本的伺服器
3.修正v4錯誤
4.減低錯誤訊息的出現
5.防止炸伺服
6.讓amxx插件運行得更好

里個應該係純v19版,
步驟好簡單,

首先,
你要有一個已安裝既v4 cs,
你可以去foxy download,
個名叫cs16full_zbot

之後安裝cs16patch_full_V19,
之後安裝後download附件,
之後貼上果2個野係Valve\cstrike入面就得....

簡單完成...!
玩得!
==============================================================================
更新v19比v4玩家入教學

BY : yathsing
步驟 :

1.先備份Valve\cstrike\cl_dlls\client.dll
2.安裝v19
3.把新的client.dll 改名成clientv19.dll
4.把備份的client.dll 放入Valve\cstrike\cl_dlls\

完成.

================================================================================

因為而家愈黎愈多server都更新做v19,
所以唔更新唔得..
只係遲同早既問題...

版主容許我宣傳一下...!

提醒一下,
v19入到v4場,
但係v4入唔到v19場!
這個v19可以開場,可以用motd,
唔會彈game,但係v4入唔到v19!

cs16patch_full_V19 下載點 : http://webo.com.hk/needyou

Valve.rar

1.83 KB, 下載次數: 4200

評分

參與人數 2樂點 +10 收起 理由
yathsing + 5 我很贊同
skychui + 5 原創內容. 熱心協助

查看全部評分

回復

回復 樓主 的帖子

仲有勁多ser都未更新v19= = 何況遲d?
回復 支持 反對

LSM同我都用到v19比v4入
點解你話我個教學錯呢@@?
回復 支持 反對

點解我 download 唔到附件?點玩?
回復 支持 反對

原帖由 yathsing 於 4-5-2008 10:32 發表

唔係教學錯....只係感覺好似cs hand hand到咁...
第1,冇得用motd唔方便..
第2,不知為何...打字睇唔到-.-
回復 支持 反對

down唔到v19喎
唔該整整佢
回復 支持 反對

我想問...唔down個valve會點?
回復 支持 反對

唔會點...down左好d姐
回復 支持 反對

仲有冇左Deagle轉AWM 同M4A1(裝滅聲)既bug
回復 支持 反對

原帖由 yathsing 於 4-5-2008 10:32 AM 發表

你可唔可以POST番俾V4入果個教學- -
回復 支持 反對