打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ***想放點數被人誤會想呃錢...***

關閉 [複製鏈接]
對...我明白了...我也不知嘛...我以前都是100萬=1的''
現在知了, 感激咁多位, 細熙是樂古的話我要他出來評理[[onion_08]]
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 11-4-2008 19:05 發表
對...我明白了...我也不知嘛...我以前都是100萬=1的''
現在知了, 感激咁多位, 細熙是樂古的話我要他出來評理[[onion_08]]

賣野之前上黎問下咪唔怕囉^^
回復 支持 反對

嗯...但主要因為我沒想過點數都會升值這多= =以為100萬差不多...

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

正常收點都系先點後錢/幫買
你放得平~又先錢
邊有人信=.=
回復 支持 反對

[[onion_27]] ...先點可提出的嘛! 誰叫我怕比人呃,
你們在主版抱怨區這多帖說星夢多昆狗'' [[onion_24]]
怎知會被誤會...[[onion_36]]
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

交易區大把人收-_-
回復 支持 反對

150點可以值135m""100m太平了- -
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 11-4-2008 17:15 發表
很感動...這多人支持我...謝謝各位''[[onion_20]]
wakutimmy, 他/她沒答...我也沒去理, 我cut圖時他們又鬧了很多, 大約都是這..所以不帖也沒空易完又cut...
devil, 多謝''多謝支持我^^
飛村兄- -我不知道現在要幫 ...

=V=連我果名都放埋上黎啵..
玩左咁耐都係第一次俾人話昆=v=你好勁牙
同埋我幾時有話過130m係俾多你=v=
同埋呢排我真係收左一大堆點130m下..全部!!
唔信既自便=]..e家收150m既人真係好少..''唔信就算''都係呢句=]

本身都以為你係好人..同你傾下計..點知原來轉果頭話我昆-v-?
你本身話放又唔放,,話d點過晒期,,你估我唔知你係想唔放咩-v-??
諸多借口咁...
我都算了,,唔同你嘈..你e家轉果頭黎玩我昆牙-v-?
仲要叫埋我上黎睇tim=v=問我樂古名?
e家話埋俾你知!!

[[真係知人口面不知心....>~<!!]]
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 11-4-2008 05:15 PM 發表
我差點比人呃..有一個人說議價,說120萬是市價,130都多了= =(是元氣飯團的人, 星夢叫樂古名我不知= =)
點數我怕蝕,所以決定自己入了,有東西出便幫或買那東西炒

樓主,你唔幫買又先錢,咁唔係人人都信你嫁嘛,仲有你話人地話120萬一張點係市價就話人地想呃人?岩岩我收150萬一張點[收左幾張都係人地幫買],唔通我收得貴就叫昆人?仲有你話《小愛》想昆人,可有証據?
回復 支持 反對

唔知講咩好添-[]- 樓主係慘左d既..我都試過比人咁講 (n年前的事了)
但樓主你放點的話 最好問d fd 150點幾錢 之後 唔好介意 幫買 <
人係咁架啦@@買果個就先點 放果個就先錢~
咁最好咪幫買囉@@個個都係玩家 知鬼佢真面目係認真定想昆咩
所以知人口面不知心就係咁解^^"
你加油啦~~樓主

另外 小愛佢係我fd 我知佢一定唔會昆人既....講完
回復 支持 反對