樂古Nakuz

標題: 後期陰陽師同念力師都係必須?? [打印本頁]

作者: peterho200911    時間: 3-2-2016 01:55
標題: 後期陰陽師同念力師都係必須??

後期陰陽師同念力師都係必須??
依2隻點加點? 大後期邊隻重要D??
同埋中後期需唔需要補血英? 姐係和尚個D
作者: LTF    時間: 3-2-2016 08:34
兩隻都要升,後期兵陣需要用邊隻自行決定~
加點:2~3下技,全血
作者: wmlauaa    時間: 3-2-2016 09:22
補血多數就印狐,台男,明女
作者: henryns    時間: 3-2-2016 09:52
首先你諗左最後用咩打怪先  馬?(陰)印象?(念)
Y NOT收2隻250?  用咩都得
作者: peterho200911    時間: 3-2-2016 10:03
兩隻都要升,後期兵陣需要用邊隻自行決定~
加點:2~3下技,全血
LTF 發表於 3-2-2016 08:34

點解出2-3下技就全血?
咁姐係幾多MP好?

52巨商 全智...
作者: peterho200911    時間: 3-2-2016 10:06
補血多數就印狐,台男,明女
wmlauaa 發表於 3-2-2016 09:22

學到野!
咁我隻破戒憎 和尚 用黎過段之後就要炒
作者: peterho200911    時間: 3-2-2016 10:13
首先你諗左最後用咩打怪先  馬?(陰)印象?(念)
Y NOT收2隻250?  用咩都得
henryns 發表於 3-2-2016 09:52

我冇錢收250兵...岩岩港巨新開 D人冇咁快練到250, 就算有我都唔收

聽你咁講後期好似睇陣咁...
印象 全名係咪 那羅延天?
天使 全名係咪 拉絲雅?
印刀 全名係咩?
同埋印度仲有咩2轉係必用?
作者: foolruner    時間: 3-2-2016 10:44
我冇錢收250兵...岩岩港巨新開 D人冇咁快練到250, 就算有我都唔收

聽你咁講後期好似睇陣咁...
印象 全名 ...
peterho200911 發表於 3-2-2016 10:13

名字正確
前中後期都很看陣,因為暫時沒有一隻兵可以獨步天下,必須要配合

必用者,其實都沒有,燕(封冰)最重要,有米就巨,然後金,天使是錦上添花
作者: peterho200911    時間: 3-2-2016 11:32
名字正確
前中後期都很看陣,因為暫時沒有一隻兵可以獨步天下,必須要配合

必用者,其實都沒有,燕 ...
foolruner 發表於 3-2-2016 10:44

1. 咁依2隻野(陰陽師同念力師) 到底點加點...?? 全智定係 幾多MP再全血?

2. 好多人都係王2 金2 天使2 祖2 燕1 必備依5隻 2轉, 依加可以食4本孫子 姐係7個帥位? 之前好似得6個位

3. 其實仲有2個位好難揀, 打天就申2 or 青龍, 但申2大範圍好似比較好

4. 同埋精靈同 神獸符係咪唔可以共存 一齊用??
作者: foolruner    時間: 3-2-2016 12:01
1. 咁依2隻野(陰陽師同念力師) 到底點加點...?? 全智定係 幾多MP再全血?

2. 好多人都係王2 金2 天使2 祖 ...
peterho200911 發表於 3-2-2016 11:32

1有人答你了
2有好多舊二轉還有些許用
例如祖2,現在不時興推兵上去硬頂(還只能頂一邊),而興速殺了。所以除了天怪,基本無用,不如多幾隻召喚怪
天使,全隊加血才有用,偏偏天使加智(不過52都未有正式公式公佈,我都不知是否加智,但很多人都說加智)
現在確實有7帥(4孫子)
3我7帥位,只有四帥(其實五帥,因為有一隻在吸),不一定滿七帥的
4可以重疊使用
作者: Lkyb    時間: 3-2-2016 12:06
陰念可以唔洗既 只不過你打人無咁痛姐
再唔係你玩到後期請隻朱雀比個高武佢都有降防效果 但就無陰念咁顯注
後期多數有天使 不過夠唔夠補全隊見人見智
作者: kiyeungd    時間: 3-2-2016 13:12
作者: hi大    時間: 3-2-2016 13:21
打天你要分清楚係打咩級數
如果係怪仔, 用花3/臣3好過申2
打王, 姐係惡龍果d, 就要青龍啦
作者: wc030201    時間: 3-2-2016 17:11
1有人答你了
例如祖2,現在不時興推兵上去硬頂(還只能頂一邊),而興速殺了。所 ...
foolruner 發表於 3-2-2016 04:01

祖2 打一隊 硬沖  
天使打大場保全家

天使模 早有公識:自己去NAKUZ 慢慢搵
作者: henryns    時間: 3-2-2016 17:23
打天你要分清楚係打咩級數
如果係怪仔, 用花3/臣3好過申2
打王, 姐係惡龍果d, 就要青龍啦 ...
hi大 發表於 3-2-2016 13:21

怪仔 公認申2群空最強  要求唔高  又唔係打超勁既BOSS  可以打剩1隻靠祝斧鬼弓打  完全可以唔洗出對天
作者: hi大    時間: 3-2-2016 18:33
怪仔 公認申2群空最強  要求唔高  又唔係打超勁既BOSS  可以打剩1隻靠祝斧鬼弓打  完全可以唔洗出對天 ...
henryns 發表於 3-2-2016 17:23

我真係頂唔順隻申2, 出技慢到
我隻花3同申2一樣lv
花用普太皇, 申用修S
我覺得花好用d+勁d
作者: tintim    時間: 3-2-2016 20:18
任何時間都要
作者: henryns    時間: 4-2-2016 08:13
我真係頂唔順隻申2, 出技慢到
我隻花3同申2一樣lv
花用普太皇, 申用修S
我覺得花好用d+勁d ...
hi大 發表於 3-2-2016 18:33
花直線  申大范圍
當你隻申250 差唔多應該係全巨商最大范圍既技
狂點中間可以清晒飛怪   花要對方向..E.G打3隊要射3次
作者: kiyeungd    時間: 4-2-2016 10:09
作者: loveplayer009    時間: 4-2-2016 10:20
七帥,幾次轉國,再加毒刀,當你全部空裝。已夠錢合馬。點解唔巨金花3馬呢? ...
kiyeungd 發表於 4-2-2016 10:09

轉3次國,一本入藉25就75億 ; 4帥, 一本孫子我當30,都120億 ; 毒刀祝斧呢排有得抽, 當25億 加埋就 245億
裝, 指環, 武都仲未計

作者: hi大    時間: 4-2-2016 11:59
花直線  申大范圍
狂點中間可以清晒飛怪   花要對方向..E.G打 ...
henryns 發表於 4-2-2016 08:13

範圍係好大, 當初都係因為呢個原因轉佢
但係無果種打中怪既實質感, 唔夠爽
作者: foolruner    時間: 4-2-2016 12:43
花直線  申大范圍
狂點中間可以清晒飛怪   花要對方向..E.G打 ...
henryns 發表於 4-2-2016 08:13

天怪有時描準不到
用申就簡單無腦車。加上獨弓(解封)更佳
我玩花3,放完一條完整MP才知道對不準青龍,有時好煩

臣3未試過
作者: wmlauaa    時間: 4-2-2016 21:20
申2雖然無咁高攻 但係真係易控好多
作者: foolruner    時間: 5-2-2016 09:29
申2雖然無咁高攻 但係真係易控好多
wmlauaa 發表於 4-2-2016 21:20

對天怪高攻已經不甚重要,因為天怪會頗散(不計印和黃牛怪物的話)

打少幾次怪已經補回來
作者: peterho200911    時間: 5-2-2016 11:44
1有人答你了
例如祖2,現在不時興推兵上去硬頂(還只能頂一邊),而興速殺了。所 ...
foolruner 發表於 3-2-2016 12:01

1. 我想問 精靈同 神獸符 用咩好?? 姐係咩精靈配咩神獸符比較好?

2. 先祖石(朝鮮) 係邊到打??

3. 權2 加全血定全力比較好? PS. 我依加有既將帥: 申1, 金1, 權1, 蛇女1轉, 之後係MP女 挑

4. 朝男1轉左之後, 唔想咁快轉中國男住, 可以打咩升到200up??
作者: foolruner    時間: 5-2-2016 14:40
1. 我想問 精靈同 神獸符 用咩好?? 姐係咩精靈配咩神獸符比較好?

2. 先祖石(朝鮮) 係邊到打??

3. 權2 ...
peterho200911 發表於 5-2-2016 11:44

1精靈用風/水(加速/減速)
2先石去漢陽>浦項下面的桂林庭園
3權全力較好,今時今日速戰速決時代,都很少機會補鐵璧,不如加力試試有沒有機會加速打死怪
如果沒有錢造強兵,要慢慢磨強怪,你都沒錢上裝,再多血都是死
4食魂,其實朝男好廢(至少200前)
作者: adr???    時間: 5-2-2016 14:46
全血

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarficle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2