樂古Nakuz

標題: G7 online結束服務 [打印本頁]

作者: [HK]賢先生    時間: 29-7-2010 22:18
標題: G7 online結束服務
http://exteel.plaync.com.tw/news ... ?bid=16349&ct=2
真的結束了..
想起剛剛OB的時候
G7在TW剛剛OB不是叫G7的
好像叫什麼機器人 忘記了
但我個人認為不錯的,,,但好可惜../_\
作者: EY3P    時間: 29-7-2010 22:46
睇尼原廠係想. .停止開發
作者: 乂jackie仔乂    時間: 30-7-2010 10:29
唉  唔想佢汁呀....
作者: JORDANkOBE24    時間: 30-7-2010 10:48
雖然我冇玩過
但都覺得可惜~~
想起HP/彩虹-0-
作者: 黑天使•暗靈    時間: 30-7-2010 11:18
都估到啦,無乜人玩
作者: 有可能    時間: 30-7-2010 11:24
太可惜啦=口=!呢隻game係天堂&AION間公司開發架,d機甲同裝備超美型,畫面又靚,我覺得呢隻game比個咩sd高達要好玩得多,可能模式太少啦...一開始個名(砰砰機械人....d死人台灣人就係唔識改遊戲名!)又唔夠好睇..搞到人氣不足.....呀...又一機械人網遊沒落/ 口 \....
作者: manng1015    時間: 30-7-2010 16:49
隻GAME岩岩開波係叫砰砰機器人==
作者: 翼風    時間: 31-7-2010 01:00
佢係衰在d好看d果d機體都要你用真錢(買點)去買...所以先會搞到無咩人去玩
想當年我都有去幫佢封測過
畫面係當時來說係幾好(算中上/上下水平)
無記錯果時係重未出wolfteam
加上當時好多人玩...算真係幾好玩
(p.s你部機雖然可能好樣衰...但係只要你有實力...爆人地勁機唔係無可能)
再加上你可以埋伏敵人XD
e.g佢要番去回血果時一槍打爆佢
<-奸XD
總結來說是不錯....
作者: EY3P    時間: 31-7-2010 01:24
佢係衰在d好看d果d機體都要你用真錢(買點)去買...所以先會搞到無咩人去玩
想當年我都有去幫佢封測過
畫面係 ...
翼風 發表於 31-7-2010 01:00

wolfteam出左好幾年  - .  -
作者: 翼風    時間: 31-7-2010 01:57
回復 9# EY3P

因為個人係玩完G7先去玩WOLFTEAM(果時WT先開始係香港出名)
所以可能時間有點錯亂XD
作者: 乂死神張乂    時間: 31-7-2010 17:44
我有玩過=/= 玩到3十幾LV
作者: William1202    時間: 31-7-2010 20:44
唉 真係汁啦 冇計啦D武器唔係個個都買得起
作者: s021052    時間: 6-9-2010 13:37
唉,真係好唔寫得g7,唔想佢汁lo~_~
作者: p000832001    時間: 6-9-2010 17:43
呢隻game個搶旗模式好好玩
汁左真可惜
作者: MICK淚情    時間: 7-9-2010 19:56
好多G7 既玩家都轉哂去玩鐵影特攻  

有小小似G7

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarficle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2