樂古Nakuz

標題: 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區) [打印本頁]

作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 10-4-2010 00:03
標題: 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

我覺得E+出個D   online game 無咩邊隻可以長玩好玩小小又要錢
對online game有小小灰
好次cso咁本來都ok好玩
點之又外掛多仲要成日出永久槍一係抽一係買閑閑地都要80hkd一把
魔獸世X
個人覺得ok好玩不過110一個月
本人又要番工一日頂多對住電腦5-6個鐘
咁計好次1個月110$先玩得個150個鐘
真係110蚊拎去食野好過
仲有隻極速快車手
一開始玩個時勁多人玩過左一年左右變死城
個巨蛋最多人個時都唔知有無100人
星夢諗起把鬼火
隻game本來幾多人玩下
點知奸商為左$
日日出點數神裝
神裝一日比一日強
有神裝仲可1LV打30LV怪 TIN
作者: -GarY    時間: 10-4-2010 00:42
game的滅亡之道點數太屈
唔係話點裝唔要勁...但都要勁到合理...依家d online有錢就可以無視等級尼樣野..眼中只有裝備強與弱
作者: kan1011    時間: 10-4-2010 08:42
CSO 係一隻垃圾- -"
要玩都玩CS 1.6好過
不過樓主可以試下AVA(美版), $$ 相對比HP易拎
而且絕對吾屈$,宜家我都有少少擔心佢仲做吾做到落去,真係吾洗用$
作者: 驚雲堂堂主    時間: 10-4-2010 09:12
rakion

雖然是舊game

但絕對比現在出的遊戲更好
作者: ■小nI_*    時間: 10-4-2010 13:21
~_~ 等D3 吧...

DiablO 3 ... 一定多人玩同埋唔會有外掛~
作者: simonheat    時間: 10-4-2010 14:04
我之前玩heat project覺得好好玩 不過汁左
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 10-4-2010 14:11
heat project 唔係因為大多bug槍先汁?
作者: chch123    時間: 10-4-2010 16:12

岩岩唔小心睇錯標題...
結果投錯票...有冇得改返架=.=?
(睇左做 現在是否有好玩ONLINE game)

令外我比較認為要比月費的game好玩d...
因為品質起碼有返咁上下 or 好
作者: q95841876    時間: 10-4-2010 16:19
回樓主 唔係個個收費game都係月費架 有小時制 你一日可以玩5-6個鍾月費分分中仲平過你1時制啦
要好玩就要付出 世界無免費午餐!!
作者: why    時間: 10-4-2010 19:30
基本上除左月費遊戲外
都冇咩邊隻online game好玩
小弟已轉戰pc 遊戲
很久沒玩online game
作者: ~吉~    時間: 10-4-2010 20:55
越舊既game越好玩..
想當年d game又唔係好食錢..
但係又好玩..但係都汁得7788啦 @@
e+玩下d音樂game..唔係好食錢..
我玩緊既有.. OSU!  同 韓國既 Band Master
因為都冇外掛 @@
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 10-4-2010 23:47

我E+無玩online game 等佢出番D好玩ga game我先玩
E+我玩魔獸信長同L4d2D單機game同人連都幾好玩
起碼多人玩
好次L4d2咁畫面ok 同人連來玩ok好玩
可以拎把日本刀打c 好玩過cso
作者: 17792365    時間: 11-4-2010 17:52
CSO 係一隻垃圾- -"
要玩都玩CS 1.6好過
不過樓主可以試下AVA(美版), $$ 相對比HP易拎
而且絕對吾屈$,宜家 ...
kan1011 發表於 10-4-2010 08:42

一定做到
因為佢有出d拎蛋
拎蛋果d槍係少少勁
不過都好多人買==
作者: namnam40    時間: 11-4-2010 23:10
heat project..可惜汁左= = 技術game
作者: 。新月。    時間: 12-4-2010 18:00
魔獸世界 hoho
作者: 暴走可樂    時間: 13-4-2010 18:15
係玩咩要勁都要HKD
多錢就一定勁..
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 13-4-2010 18:49
試玩A.V.A中隻GAME唔錯WO畫面令有得好次L4D咁玩
不過玩得耐有D悶 但同fd一齊玩都ok可惜全部咩都係英文
作者: Spy-pro    時間: 14-4-2010 00:08
我只要技術Game就可以了。
作者: 迅雷先鋒    時間: 14-4-2010 16:02
好玩既online game多數都係歐美
亞洲既game好多都係商人短炒敲詐你一筆

Navy Field其實都唔錯,幾好玩,免費、多人玩、營運多年
作者: 他媽的~    時間: 14-4-2010 16:49
E家有好多game唔買點係唔會勁
作者: crazyfiren    時間: 15-4-2010 17:12
真係唔明點解冇隻game又好玩,買點數唔屈,冇咩繁複既任務,花時間玩先可以勁既game
作者: 19931105    時間: 15-4-2010 20:29
玩成吉唔錯的.雖然你可能話有錢玩曬
但係本人覺得e隻都好平衡架啦..
就算你拎一千蚊去玩.人地唔拎錢
同lv的話勁過人好正常
但係你再勁都好
成吉係唔會出現一挑3up的情況出現(lv差唔多)
作者: 大山    時間: 16-4-2010 15:29
咁計好次1個月110$先玩得個150個鐘

仲想點??
作者: 0997356233    時間: 16-4-2010 15:59
玩天外啦 好好玩  唔係點數直接買強裝 乜都要親手搞 非常好玩
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 16-4-2010 16:47
我想問問龍online洗唔洗咩都用點數ga?
作者: MICK淚情    時間: 16-4-2010 18:45
我比較鍾意玩休閒技術game@@

打怪game玩得多悶

香港都有小小好既online game既
作者: mui1388ken    時間: 16-4-2010 22:03
RF係22號公測= =一齊玩丫....好正...
作者: 冷星魂    時間: 17-4-2010 11:41
我想問問龍online洗唔洗咩都用點數ga?
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 16-4-2010 16:47

要, 如果你衝裝想勁的話,同赤壁差不多

我而家都係鍾情玩魔獸dota, 最少對我頂瘾解悶

呢d對戰平台,更看重的個人技術同團體合作

而家大部分d online game,你有錢真係玩到似單機咁(勁到可以單刷副本)
作者: FUiEr    時間: 21-4-2010 19:15
我覺得月費制D game好過商城,
起碼你唔洗因為要勁, 要賺錢
系咁幫佢入點. 雖然要投放較多時間
但真系無咁屈錢, 好似AION咁
月費系貴D, 但系畫面同系統真系ok,
我入完3個月點完之後就無幾耐就無玩-0-
作者: 【疾﹏風】    時間: 21-4-2010 20:00
WOW 1個月玩150個鐘.你已經賺左=.=
1張38蚊30個鐘..
38X3 = 114蚊 但得90個鐘.
仲有- - 有D電腦鋪可能會平D.我樓下商場108.
某個GAME錢商賣105.抵喇- -
我本人都有玩..呢隻GAME吾錯...
依家冇乜GAME吸引到我..
作者: ac24979013    時間: 21-4-2010 21:40
當然唔係啦 只要你覺得好玩 就OK
同埋Online Game呢味野 都係屈錢嫁啦
但你覺得有樂趣既 我諗都會甘心同佢買下點數/遊戲錢

講真Pc Game的確比online game優勝 因為比online game公平D & 用錢無玩online咁多
但最尾一句 遊戲係人玩 唔係遊戲玩人 所以唔好過份晒錢/沉迷<---但你自認有米既 你都可以晒既~
作者: Razah    時間: 23-4-2010 21:58

我喜歡online原因是有其他人聊天XD~
單機永遠只有你自己玩,後來有些有部分可以線上對打功能~

不知誰人發明的"商城收費"搞到online game走樣....
代理商是商人,當然會代理賺錢最多的game~
搞搞下就只代理一大堆商城game~
當初好像是用了"免費"這字眼來吸引玩開月費game的人~
現在搞到一看到商城制就怕~

這情況玩家也有責任的.......
尤其亞洲地區的玩家~
外國歐洲美國的人是不是教育比較好一點?
他們也明白玩是要付出的.......
但亞洲不少玩家有些給人感覺是"免費"是應該的=.=|||||||||||
最後近期的商城設計是--->迫你付款玩下去~
那不如去玩月費.....
不是沒有好game
而且很多人不想去玩收費game
有質數的game一定是收費的~
沒錢誰去修好程式?沒錢誰去維護伺服?

最後沒人想玩收費的,那麼代理商怎可能去代理收費game?
結果問題又回到玩家身上.........
作者: imsillykin    時間: 24-4-2010 17:19
睇預告MOVIE 果時有D超正既GAME 極度自由....但係又要比月費...一係就得D 廢GAME..廢到咩咁...又係打怪升LV 冇乜自由果類..真係失去哂信心.
作者: Razah    時間: 25-4-2010 20:52
睇預告MOVIE 果時有D超正既GAME 極度自由....但係又要比月費...一係就得D 廢GAME..廢到咩咁...又係打怪升LV ...
imsillykin 發表於 24-4-2010 17:19

真不知你們是怎想的..........
又要好又要免費,你去開發吧!
沒資金想搞什麼也不可能!
現實一點好不好?
月費是永遠平過商城收費的!
又不想花時間打寶,又說只是打怪升等是廢game...你自己搞一隻出來啦=.=

這個世界是沒有免費的午餐,玩什麼也要錢的!
日後出的商城game一定強迫你買點(你不買的話不要玩)
要不然代理商是開善堂咩!沒錢賺怎會去代理?

要多變設計的game是有,你們會去玩咩?
你只識玩打怪升等game,
EVE你有玩嗎?D&D online改了商城制你有玩嗎?
星戰Online,魔戒online,FF11...等等你有去玩嗎?
沒代理不等於沒有,這些game玩法很不同你有去玩過嗎?
他們也有試玩天數的!
最後介紹多一隻收費但有中文的----->Guild Wars
你有去玩過沒?
這些不少是不以升等打怪沖裝打寶類型,
你確定有試過嗎?

只不過很多人說:[沒打怪升等沖裝=不用玩]
事實上以上說的game起碼有2-5年歷史不等......
見到收費就走的話就不要說沒有好game
沒打怪升等沖裝的話自然有另一種玩法吸引人玩~
不然它們為什麼可能支持到2-5年還有一大堆人玩?
你看亞洲的商城game,有哪隻可以2年以上不倒的?

出去外面看看什麼才是真正的online game吧!
你不跳出去,代理商永遠只代理商城game!這也是事實!
作者: cloudstrife    時間: 26-4-2010 13:27
唔會考慮玩其他online
等期待韓版online
作者: 紫凝    時間: 28-4-2010 01:30
你看亞洲的商城game,有哪隻可以2年以上不倒的?
天外,巨商已係例子

商城有商城既特色,最主要係,唔係有hkd玩晒既就有人會繼續玩嫁啦~
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 29-4-2010 18:52
你地覺得SD好唔好玩我聽人講話打任都可以拎a機 唔一定買點先勁係唔係ga
同埋E幾日有時我去網吧見到好多大人細路玩我前2日左右見到網吧有10-12個學生玩緊SD
其實SD係唔係真係咁好玩?
作者: 逝小翼    時間: 29-4-2010 22:42
你地覺得SD好唔好玩我聽人講話打任都可以拎a機 唔一定買點先勁係唔係ga
同埋E幾日有時我去網吧見到好多大人 ...
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 29-4-2010 18:52

太閃我唔鐘意. 加上如果就咁出GUNDAM會好好多--

SD怪怪的...

加上太多高手屈新手 搞到無引-,-

回題. 我而家玩緊AION同信長(誤

AION 收費. 玩頭果12LV真係幾好玩.
買完一包點, 諗住長玩既時侯. 就覺得悶..(囧囧囧.
感覺可以玩翼既地方得好小地區.
而且做任同好多免費GAME差唔多.
畫質係好. 但係最後我都係哂左110$- -
作者: kafu1234    時間: 2-5-2010 19:20
希望 (國際板)

我 開頭得 $0   玩到 $1E

完全沒有買點 (要用信用卡...美金)+買Game錢 (GM一看到有人賣Game 錢,馬上Delete Game 錢  AC)

基本上 日日有活動
作者: 細粒飯    時間: 2-5-2010 23:10
其實 家下RF都係一個選擇黎架 又冇外掛 希望會有人回歸RF啦
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 3-5-2010 23:41

RF係唔係之前汁左個隻
不過多唔多人玩畫面令唔令先 @,@
早幾日我聽我某D fd講某幾隻game真係鑊鑊更新鑊鑊金(金係=要用$)
我fd 現時無業遊民一名 日日上網打online game
佢比左幾個更新左唔係好耐ga 幾隻game 我睇
結果我可同大家分享
e+出 ga online game
可以話更新一次最小你要買hkd $100左右點數
例子如下:
cso

相信大家都知更日cso 有更新
更新後只可說加速多左
你睇下40個c box加多把永久槍幾吸引 (你地唔好中計只係E度你就會無左hkd$200之上.如果你人工低D都一日工資ga)
把野仲要廢(講真拎把點槍轉轉樣變埋永久就賺你幾舊水)
仲有聽講一隻幾多人玩下ga online game
艾爾之光
睇落去好次唔係點數大晒
有技術先係最勁
最後我同幾個fd玩玩後得知 E隻game唔係技術大晒(玩晒係點數抽ga裝[天使裝定高達裝]同外掛)
好次早幾日更新個鎖技(鎖技點數技)
又要比$
@,@最後講番先[今次評中e兩隻GAME唔係為針對流血不子代理GA game,只係E 2個星期我同fd測試過呢兩隻game]
作者: Poon    時間: 12-5-2010 22:42
有冇人玩過aion, 好唔好玩?
作者: fire2007    時間: 13-5-2010 07:31
cso是目前好玩的ONLINE game
不是LV GAME
作者: SHuN~    時間: 13-5-2010 09:00

講咁耐都無人推介Fantasy Earth Zero(下稱FEZ)...
等我隨便地簡介一下..
鍾意玩技術GAME, 點數唔會屈機....我第一隻諗起FEZ
FEZ最主要係玩50V50國戰, 而且並不存在命中率, 迴避率, 因為要手動描準...

FEZ滿級40LV, 但係佢係無屬性點比你配, 係得技能點, 而且1~40LV都係得1000血,無多無少(一般情況下)

FEZ都係要打怪...打怪目的最主要係最初時升LV(一般指頭20LV), 或者打錢

FEZ點數既用處主要在於買點裝以及各類增益石, 增益石可以增強攻擊,防禦,HP上限,PW(如同MP)上限,PW回復5類, 官方有時都會有活動派石比玩家, 我自己本身無用錢買石玩, 儲儲下都有200幾粒HP上限,PW上限,PW回復0.0

另外, FEZ相當注重團隊合作, 想玩無雙? No way. 因為FEZ唔會爆頭扣多D等等的,

一般黎講, 老手們都不太想低LV玩家上戰場, 低於20LV會被踢掉~小心小心~理由大概係因為低LV技能未齊, 對戰線貢獻較少, 低LV一般裝備防禦不足等, 但係其實低LV有技術的話都可以打得好勁, 始終有技術先係王道0.0

講住咁多先0.0

附上影片一段, 片中主角應該係老手, 放呢段片只要想証實低LV,裝備差都可以好勁,
同埋展示一下遊戲畫面0.0
http://zoome.jp/unyuu/diary/3

註: 呢段片係日服, 技能同港服有D唔同, 另外職種亦都較港服多
作者: kok476    時間: 18-5-2010 06:42
wow已經算係近10年最好玩既game之一啦
又要講合作,又多副本,又要睇技能,...
你話一個月玩得百幾個鍾唔抵?你返工係咁嫁啦,都係搵隻game放工之後有d野做下有d寄託
而家d game,只要你肯買點,白痴都可以做大俠
我係d商城game都識唔少入成十萬8萬去玩隻game,以為自己武功榜頭幾好威
新game黎講一係mhp,一係c9囉,畫面唔差,又講技術,又唔會一味呃錢
一係等d3,不過唔知幾時先肯出
作者: DS|F@!LoVeCwC^^    時間: 18-5-2010 21:05

MHF收月費我絕對支持........大佬呀,隻Game係Capcom整嫁,唔收$ ge話就世界變la0.0
仲有....好game收月費絕對正常,提防個d HKD白目戰士!!!!!!(激動左0.0)
超.......玩WOW俾個小小$都唔鐘意ge咪玩囉........以前d online game有咩係唔洗俾$ ga?
要玩好game就預左付出多少ga la.......我諗如果[瑪奇:英雄傳]唔收$ ge話一定有好多冇品仔,反而收$ ge話就正常好多
作者: EY3P    時間: 23-5-2010 18:45
cso是目前好玩的ONLINE game
不是LV GAME
fire2007 發表於 13-5-2010 07:31

可惜係錢Game呢...無論你技術有幾好..對住支兩下秒既槍..已經投晒降
作者: 真乂廢人    時間: 23-5-2010 21:07
對online game死心= =轉玩家用機~
作者: [H]fjkwok123    時間: 25-5-2010 13:01
哈 110蚊玩150個鍾,姐係1個鐘都唔洗一蚊,你仲想點?

講真好舊GAME都係好GAME..但唔係因為個代理就係外掛搞到衰晒..神諭就係一個好例子...
作者: kafu1234    時間: 25-5-2010 13:53
我覺得收月費online game
才有好遊戲

我覺得不收錢online
多數  貪錢代理公司
作者: S!U*B    時間: 25-5-2010 23:49
依家D GAME冇咩好玩囉-.-!
之前d game都仲好d-,-"
唉.玩都玩台game算-,-
作者: Emiii*    時間: 28-5-2010 02:15
= =未出3D GAME之前..仲支撐到..
出左3D之後..整到個地圖大大張..商城又座騎又抽獎又寵物
呃錢左勁多..地圖細D->座騎都可有可無

好例子: 童話 + 彩虹汽泡
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 28-5-2010 18:26
彩虹汽泡我覺得都ok
作者: 格式武力    時間: 30-5-2010 19:08
都唔知而家係咪遊戲....

基本隻隻都有幣商

點玩?
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 30-5-2010 23:17
我覺得e+無online值得我玩
sd本來唔用點到ok用game$合左2部s機
點之e+有部扭蛋機用3個幣抽一次我fd買一張點就有4部
我玩成個月先得2部
作者: 。新月。    時間: 11-6-2010 15:02
支持魔獸世界~~~~  $113 一個月 入到去完全唔使用錢買裝,物品

加加埋埋分分鐘平過你係咁買點買裝係期他game !!
作者: 驚雲堂堂主    時間: 11-6-2010 21:31
我覺得e+無online值得我玩
sd本來唔用點到ok用game$合左2部s機
點之e+有部扭蛋機用3個幣抽一次我fd買一張點 ...
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 30-5-2010 15:17

咁呢個同運氣有關
作者: liu20082001    時間: 11-6-2010 23:41
點數都唔系一個問題 系隻隻game都系打怪升lv 冇d新意 比d技術game就好啦!!!
作者: pothot982    時間: 12-6-2010 13:28
玩英雄連吧,有online,有單機,可連線,老外ser多人玩,時常更新,這game很好玩
作者: JORDANkOBE24    時間: 12-6-2010 16:39
好想玩彩虹
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 12-6-2010 17:38

我e+玩緊隻車game 幾好玩 叫 Blur
 可以用vLan連線打
有d次街機ga灣岸唔錯我諗緊買唔買正版可連正版平台ma
作者: JORDANkOBE24    時間: 16-6-2010 10:50
係玩咩要勁都要HKD
例如中華英雄
作者: 工口鎚    時間: 17-6-2010 05:01
超時空戰記._.自己換零件,

可以畫野係部機上面,

而且點數機只有幾部有特別能力既勁,

普通機都可以屈得好開心~
作者: sohoipan2009    時間: 17-6-2010 15:59
係玩咩要勁都要HKD...
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 18-6-2010 18:21
彩虹我都覺得ok 不過之前玩我覺得有d昆錢你要合勁9裝唔買金唔得
韓版玩唔玩到....我有小小想食回頭草
作者: `孤月殘影`    時間: 19-6-2010 19:43
巨商唔洗番幾千蚊都變唔到勁
作者: ●傻lam●    時間: 19-6-2010 20:30
認真講句,,

以前有邊隻online唔洗用錢玩?:handshake

其實online本身就要用到錢,,只不過時代慢慢變,,

好多online變左行免費+商城制,,

之後d人慢慢習慣左「免費」,,

其實樓主開哩個post係唔係未經歷過以前玩online要俾錢?
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 19-6-2010 22:56
認真講句,,

以前有邊隻online唔洗用錢玩?

好 ...
●傻lam● 發表於 19-6-2010 20:30

本人當年小5定6個時玩緊一隻收費game 金庸online 當時好次無記錯某d地方買點$6x一個月
但係個時平均有番工一個人收入有1萬上    但依+出商城制比月費還要貴同你e+如果你有番工平均收入5千至7千 但點數價錢無低知如係加晒價e+當月費計game 1個月平均要80-120$ 同之前比起係貴勁多 商城制就好多game到係無番百幾2百蚊.無可能勁. 以我所知現時好多小學雞同無工作的青少年係拎佢親人d錢(零用錢)來買點 本人所知有某d小學生玩商城制ga online 一年用左成萬咁制係我細過個時候都唔洗用咁多一年12個月 (12x6x=$720-800) 同e+比真係天同地比
我唔應同係時代慢慢變
只係遊戲商變質貪得無厭先會引致 到今時今日玩一隻online game要成功就要花上數以百計的血汗錢
作者: ●傻lam●    時間: 19-6-2010 23:42
回復 69# 艾爾凡斯.艾力吉

你所提及的亦不是毫無道理

有關「小學雞」的問題的確日趨嚴重,,

不但沒有品德,,而且更不懂得為父母的血汗著想一下,,

不過時下的年青父母都太愛惜他們的子女,,

子女要什麼,,父母們便給他們,,

另外,,你提到的Cso需要使用點數才能夠購買槍彈,,

那為何不嘗試一下Cs:s或是1.6?

你可以選擇正常途徑-steam,,亦可以走地下路線-下載盜版

兩者都會有hk ser可供遊玩,,不需因連線問題而煩惱,,

再者,,並不會有任何因金錢而出現的不公平情況

一定要談及不公平的話,,那亦只有技術的差距,,

(怎麼用書面語了")
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 21-6-2010 11:43
但係cs1.6無得升lv
玩online就係中意佢有得升lv同佢會儲存你係game做個ga 任.升過幾lv.同自己用過幾多努力去玩
公司有假放有得玩一個星期真開心不過唔知有咩好玩
作者: ●傻lam●    時間: 22-6-2010 16:50
不同的ser,,會有不同種類mods可供遊戲,,

有一些會在game中計算exp (殺敵數)

便可以使用一些特定的技能
作者: gordonl9706    時間: 23-6-2010 13:34
彩虹ok la
作者: 墨香Fans    時間: 25-6-2010 21:53
越舊既game越好玩..
想當年d game又唔係好食錢..
但係又好玩..但係都汁得7788啦 @@
e+玩下d音樂game..唔係 ...
~吉~ 發表於 10-4-2010 20:55

推介OSU!
太鼓模式好玩!
應授團摸式有難度好剌激!
仲有一個接生果摸式容易上手!
一流的音樂遊戲~
作者: qkhk007    時間: 28-6-2010 06:50

E+d game無咩新意
泥泥去去都係打怪升lv,打怪升lv
不斷重複都悶啦
E+剩番d舊game好玩
[以上純粹個人意見]
作者: dar4545    時間: 28-6-2010 13:06
畫面廢, 系統又無新意的game出太多
反而韓國d大作如C9, 劍魂就無一間肯代理
而家點滑鼠打怪唔岩胃口喇 好心就出多d動作技術game啦
作者: 。新月。    時間: 29-6-2010 02:29
都係魔獸世界好, 你唔一定要買月卡架麻,, 可以買點卡 $38蚊150點 玩1800分鐘 *好似係 (我剩係買開月卡)
作者: 逝小翼    時間: 4-7-2010 16:09
我投哂降.. 好掛住彩虹.

而家隻隻game down完就del咁制. 得隻龍之穴玩得耐 可惜轉左劍王而家有小小想砍帳
但係又無game玩= =.
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 4-7-2010 17:48
龍之穴點唔洗用好多點數ga=,=
我覺得l4d2唔錯唔洗$用vlan不過玩得耐悶悶地
作者: aaaqqqiii    時間: 6-7-2010 21:19
龍之穴點唔洗用好多點數ga=,=
我覺得l4d2唔錯唔洗$用vlan不過玩得耐悶悶地
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 4-7-2010 17:48

你玩破解版先唔洗$- -
作者: gordonl9706    時間: 6-7-2010 23:55
要型又要$
作者: tangkayi    時間: 7-7-2010 14:29
太多暴力game,好多都系打怪,or用槍爆人頭,全部都系攻擊。知你地嗜血,就喪出呢類game
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 8-7-2010 22:40
我唔係主功暴力game
我得閑會玩下賽車Game
作者: wai212003    時間: 8-7-2010 23:16
我覺得最好玩既game係可以單機同online 既
如使命召喚
作者: kk1987841    時間: 11-7-2010 12:26
但係除左以前玩龍族之外,都搵唔返一隻好似咁既onilne game
因為一般RPG online game都係點一點 人就自己lock住
所以Sd online 同 FEZ 都仲係熱門game
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 11-7-2010 12:44
魔力1 我覺得唔錯幾好玩
任務有故事內容
作者: 樂古人渣    時間: 14-7-2010 00:50
對Online死左心
基本上除左月費遊戲外
都冇咩邊隻online game好玩
小弟已轉戰pc 遊戲
很久沒玩online game
作者: [HK]賢先生    時間: 14-7-2010 16:22
想玩模擬人生3-.-
作者: jorxexz    時間: 15-7-2010 00:35
有lo 我想講;;系ONLINE
流星online,,七龍珠online,,,洛克人online
作者: 白色幽默    時間: 15-7-2010 13:53
心已死..不要想
作者: 呆"小鬼﹐    時間: 19-7-2010 01:28
彩虹冒險吧....呢隻GAME都係靠技術同運......................不過汁左好耐= =唉
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 30-7-2010 17:07
我前日 d o左隻nfs online畫面唔錯不過全部英文睇死人
E+ d game真係唔知想點隻墨湘就正服整都私服咁=,=
作者: 髮泥    時間: 8-8-2010 02:02
月費冇咩點數屈機,
最重要冇ON9仔
作者: 逝小翼    時間: 17-8-2010 13:32
月費冇咩點數屈機,
最重要冇ON9仔
髮泥 發表於 8-8-2010 02:02

仲有重要既係月費 99%都係一般型既mmorpg mhp之外我諗都無乜唔係.
 而一般型既mmorpg比人地玩免費玩悶左 再轉收費果時好易會覺得悶.
因為好多免費online game除左無商城之外 其他野同月費game差唔遠
so 我連月費game都唔 玩= =
作者: tomy1234    時間: 22-8-2010 03:21
我由第一隻game
彩虹冒險 開始
除左cs1.6同巨商 依加仲有玩之外
其他 我都認為玩黎都廢= =
作者: Free_Vampire    時間: 26-8-2010 11:16
對online game死左心= =
冇咩點想玩online game
作者: Lkwt    時間: 28-8-2010 16:57
魔獸世界囉 , 想冇人玩都幾難 .
作者: ipman2    時間: 4-9-2010 00:14
我想diablo2既私服!!由正服玩到去私服..一個字!!(正)
作者: 78952631    時間: 8-9-2010 00:44
魔獸世界,要玩就快,就黎改版,
改左版之後殺返依家版本既王就超易架啦
每次改版裝備能力值差距可以用幾倍形容 (所以就算你超易殺左呢個版本既王都冇用,D裝連新版本既新手裝都不如)
不過呢隻GAME好難收裝就是XDD

個人玩左1年,2個月前冇玩,
殺左終BOSS Lich King(封面黑色盔甲好型果個)
打埋英雄冰冠拎埋冰龍坐騎全身頂裝XDD
依家冇野好玩玩返單機GAME~等魔獸世界改版
作者: JORDANkOBE24    時間: 15-9-2010 22:25
好悶.......
作者: tank1030    時間: 16-9-2010 00:09
錢係e加 online game 最主要既物品
你沒?? 你咪輸囉~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarficle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2