打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 懷疑外掛打段 代打15 100%得 法西門

關閉 [複製鏈接]

hey,本人try下作出推測,k?<----用本人好似嬲打左d...@@
你既第1及第4點有道理,呢2點最可疑
但係其他就真係冇咩商議性可言啵==
第2: 佢之前開o既post 隻主整走 佢all兵陣200(主186)----場場死主 = =  ? 本人懷疑個個吾係佢ac
呢一點我認為只不過係人地唔想要主角姐,個人喜好問題,right?
第3: 30段特快完成 並冇一層層咁上 可能佢未試過d怪出係隔離 同埋神啦
呢一點更加冇可疑啦,佢不嬲打到30段啦,當你話我咁講冇可信性,但係佢幫人打得15段一定有番d實力既
第5點,你唔比佢真係有架咩,玩哂三個ser=唔得?????
第六點簡直無聊啦唉,咁我撞你ac好冇?@@

回歸番第1,4點,的確有可疑的!但係會唔會係你睇錯/其他你未知因素呢?就唔可以立定論既!
總結:要查就查1,4 仲有,你既態度
如果大家like助長外掛 我都冇辦法
上面呢句意思直指人地外掛,你上面個6點得2點有可疑,叫人點信
你又一口咬定,咁對佢好唔公平,你最尾個句直指人地唔post主角=外掛,咩理論黎架????
以上為小弟推測及回應,不喜勿插,thx
回復 支持 反對

我明  因為我都諗過 可惜d人係唔會面對現實 死都要幫法西門~
494959640 發表於 15-7-2009 19:50

我諗你唔明我講咩~(可能我表達能力唔係咁好~)

蝕既係西法門~唔係請佢代打既玩家~

因為西法門會將果4隻神兵過去 代打既ac
咁樣既話~有方法可以偷左佢4隻神兵~~
回復 支持 反對

法西門根本就冇換過兵過去
所以佢係唔會蝕咖
回復 支持 反對

樓主一路都話自己懷疑
但系↓↓↓↓↓尼句野咩意思??
如果大家like助長外掛 我都冇辦法

其實樓主你一路講既野都系
從法西門『正在』使用外掛而一點出發的
回復 支持 反對

法西門根本就冇換過兵過去
所以佢係唔會蝕咖
josephso 發表於 15-7-2009 19:56

咁佢過唔過兵~就要講証據
回復 支持 反對

唉~__~咁就好心樓主你唔好打懷疑啦~__~你同講人100%外掛無分別=]
回復 支持 反對

我諗你唔明我講咩~(可能我表達能力唔係咁好~)

蝕既係西法門~唔係請佢代打既玩家~

因為西法門會將果4隻神兵過去 代打既ac
咁樣既話~有方法可以偷左佢4隻神兵~~ ...
MIM 發表於 15-7-2009 19:54

我都係咁諗呀== 我真係明  可能我表達能力都吾係咁好
回復 支持 反對

hey,本人try下作出推測,k?
日出而作 發表於 15-7-2009 19:50

今日又多左 成千分= =點打呀大佬
回復 支持 反對

15段 冇1/2轉都打到
咁神-.-
回復 支持 反對

點解呢個post 開完又開 囧
回復 支持 反對