打印 上一主題 下一主題
收起左側

重玩一問~

關閉 [複製鏈接]
10樂點

最近冇咩野玩 想重玩星夢~
但係又唔知而家星夢有咩新裝好用過舊裝~
幸娃?$=1?
c翼加d咩幾lv用同埋幾$?
虹龍頭加d咩?錢同埋幾lv用?
同埋而家玩咩職好?
玩魔動?定係其他?同埋要學咩技 d技幾錢到?
最好講埋 幾lv用咩裝 再轉咩裝 之後用咩寵好~
而家399可以交易?
如果399可以交易 咁幾錢到- -?
06 07 08 頭先好似睇到呢3年既399~ 分別有咩唔同?
好啦 最後啦~ 一個新手玩咩職同點升法會快d?

最佳答案

查看完整內容

幸娃?$=1? 答:初娃有時5m~7m=1都有 4~9娃大約都要7m5~8m5=1 c翼加d咩幾lv用同埋幾$? c翼10lv用既 hkd大約70蚊~100蚊到 星錢1500m到 虹龍頭加d咩?錢同埋幾lv用? 虹龍頭大約係+1000血500魔140攻魔攻320防魔防180命迴 1lv用既 1200m星錢有交易 60蚊hkd 同埋而家玩咩職好? 而家玩統戰同魔統最好 入左鋼紋好易放 玩魔動?定係其他?同埋要學咩技 d技幾錢到? 玩魔統或者統戰啦~ d技冇咩貴 所以放心玩 最好講埋 幾lv用咩裝 再轉咩裝 之後用 ...

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小夜* -5 2.7)當帖子設為懸賞後, 必須於七天內選出最 ...

查看全部評分

回復

幸娃?$=1?
答:初娃有時5m~7m=1都有 4~9娃大約都要7m5~8m5=1
c翼10lv用既 hkd大約70蚊~100蚊到 星錢1500m到
虹龍頭大約係+1000血500魔140攻魔攻320防魔防180命迴 1lv用既 1200m星錢有交易 60蚊hkd
同埋而家玩咩職好?
而家玩統戰同魔統最好 入左鋼紋好易放
玩魔統或者統戰啦~ d技冇咩貴 所以放心玩
其實1~50lv 用虹龍c翼+埋npc d裝都夠殺嫁啦 而家玩寵就玩小瞳啦 小瞳高lv左值$
而家399可以交易?
可以 但係要未開果陣先可以
1s既4500m到
06 07 08 頭先好似睇到呢3年既399~ 分別有咩唔同?
係重生果度冇得選lv 06就限定50lv 07就限定80lv 08就限定100lv
回復

幸娃?$=1?
答:5-8m
答:800hp.700mp.140功.210防.140魔功.260魔防.280命中.290回..收就1300-1400就有
答:1000hp.500mp.160功.320防.150魔功.250魔防.180命中.180回..收就1000-1100就有
同埋而家玩咩職好?
答:無話玩咩職好..如果你想爆..未黑人/魔動/靈鬥
答:本人玩魔動的..感覺不錯..最好全招學..太多招了,,講不了幾錢-__-
答:1lv 虹龍 10lv c翼..遲下再換裝..用點買的裝都ok的.,.你如果吾想花太多錢係寵身上..玩波奇鳥-_-
而家399可以交易?
答:未開既話可以
答:好小人有--答吾到你
答:不太清楚..sor
回復

好高興你有呢個念頭想玩番星夢
等我幫下你吧!
幸娃?$=1?
E+娃娃轉哂1-9號 價錢大約5-8m 1隻
但如果有野抽個陣會貴d
c翼加d咩幾lv用同埋幾$?800血 700魔 140攻 210防 140魔攻 260魔防 280命中 290迴避
10lv用 c翼價:1400-1500m星錢 hkd80-100
虹龍頭加d咩?1000血 500魔 320防 250魔防 攻150 魔攻160 命中180 180迴避
錢同埋幾lv用? 1lv用 星錢1000m-1200m
同埋而家玩咩職好?
睇你係咪想玩爆手?爆手我support你玩靈鬥
因為靈鬥pk又ok 升lv多人組d 如果專玩pk就玩魔統吧!
不過e+玩星夢 講真 大多數d人會收ac黎玩...
呢個上面答左了 ... 千奇唔好玩魔動 魔動d技好貴
技又難打 pk又唔多勁 是關魔動命中迴避好低
玩上題答你個d職會好d or玩統戰都唔錯
寵就慢慢啦... 升到高lv先用寵
e+多數人玩 399 裝 <<高lv玩
1lv用虹龍 c翼可以話打天下...至50-60lv
可以收番套月s黎玩 再高d lv可以收d兔腳  太陽
之後到80lv可以打地殿裝
而家399可以交易?
可以 但限lv 除左仲未開09 399
5000-6000m 1set
+野唔同 靚同唔靚分別 本人認為06是最靚
好啦 最後啦~ 一個新手玩咩職同點升法會快d?
買虹龍c翼呢2件裝 玩魔統吧!!
回復