打印 上一主題 下一主題
收起左側

寵物凱撒馴鹿放到?$

關閉 [複製鏈接]
5樂點
我想放隻 17lv 全力 37命 ge 凱撒馴鹿, 大約可以賣到?$
同埋我想問下奧翼高攻定係戈翼高D?
同埋95lv 用咩頭好?
[[onion_54]]唔該你地幫下我....[[onion_54]]

最佳答案

查看完整內容

maybe; 百幾2百萬(?) 奧翼 奧米加之翼 裝備等級﹕90 裝備能力﹕生命上限+1000、魔力上限+1000、物攻+633、物防+422、魔攻+633、魔防+422、迴避+380、幸運+40 戈雷之翼.90 利用戈雷的刃爪加工而成,能提高爆擊機率3%及爆擊傷害10%。 生命上限+500 魔法上限+500攻擊+528 魔攻+528命中+50 是否可交易:否 聖殿天鷹or火雲(?) 聖殿天鷹戰盔 具有特殊效能,被技能攻擊時,可以減少10%的傷害! 裝備等級﹕90 生命上限+1000,魔力 ...
回復

我想放隻 17lv 全力 37命 ge 凱撒馴鹿, 大約可以賣到?$
同埋我想問下奧翼高攻定係戈翼高D?
同埋95lv 用咩頭好?
[[onion_54]]唔該你地幫下我....[[onion_54]]
likavi12345 發表於 16-10-2009 07:48

maybe; 百幾2百萬(?)

奧翼

奧米加之翼
裝備等級﹕90
裝備能力﹕生命上限+1000、魔力上限+1000、物攻+633、物防+422、魔攻+633、魔防+422、迴避+380、幸運+40

戈雷之翼.90
利用戈雷的刃爪加工而成,能提高爆擊機率3%及爆擊傷害10%。
生命上限+500 魔法上限+500攻擊+528 魔攻+528命中+50
是否可交易:否

聖殿天鷹or火雲(?)

聖殿天鷹戰盔
具有特殊效能,被技能攻擊時,可以減少10%的傷害!
裝備等級﹕90
生命上限+1000,魔力上限+1000,物攻+428,物防+430,魔攻+428,魔防+410,命中+100,迴避+200

火雲頭飾
裝備等級:90
生命上限+2000 魔力上限+2000
物攻+512, 魔攻+512
物防+589, 魔防+589
命中+170, 迴避+170

資料來源: 樂古&星夢官網
回復

maybe; 百幾2百萬(?)

奧翼

奧米加之翼
裝備等級﹕90
裝備能力﹕生命上限+1000、魔力上限+1000、物攻+633、物防+422、魔攻+633、魔防+422、迴避+380、幸運+40

戈雷之翼.90
利用戈雷的刃爪加工而成,能提高爆擊 ...
小夜* 發表於 16-10-2009 08:27

多謝你呀! 不過我唔記得點禁"已解決", 唔該教埋我 [[onion_54]]
回復

得左la 唔該晒!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小夜* -5 連帖;下次請自行PM

查看全部評分

回復