樂古Nakuz

標題: 今日好慘...比人屈係昆9 (~_~") [打印本頁]

作者: japanrecaro    時間: 23-2-2010 12:43
標題: 今日好慘...比人屈係昆9 (~_~")
今日原本我放1套勇猛老虎2000m俾人...siu風之后話同我收...但係佢5係比$我.而係比1個2.4競速引擎同我ch...我話5換!之后..佢不停同我講.你5換我同GM講你係昆9...之后我無理佢!SIU風就係甘撞我.重係大頻唱我昆9...好昆.甘樣比人屈!!! (~_~")
作者: 99001    時間: 23-2-2010 12:45
NO PHOTO NO TALK~"~
作者: yikhei1    時間: 23-2-2010 13:06
競速2.4換虎套...
咁我特殊2.4咪換疾風雄鷹~_~
作者: jacky672    時間: 23-2-2010 13:26
樓主 你睇下個又一小朋友戈個帖   有講sui風
作者: lung9755    時間: 23-2-2010 13:43
sui風=幼稚園雞

不過白羊重幫佢姐ma

唔好理佢啦
作者: 毒男毋需愛    時間: 23-2-2010 13:47
哈...
2.4競速換虎套...
正wo..我都有n個2.4競引..
咁咪有好多套虎套lor...
呵呵呵
諗多左...>.<
作者: 真白羊    時間: 23-2-2010 15:34
有冇cap佢圖呢? 我冇話幫邊個既, 不過係要尊重會員 ._.
作者: marcotse    時間: 23-2-2010 16:05
咁都得...
但係你冇圖唔會有人信
作者: 望乂    時間: 23-2-2010 17:02
如果有圖我一定會撐你=]
作者: 花島楓月    時間: 23-2-2010 17:33
有冇cap佢圖呢? 我冇話幫邊個既, 不過係要尊重會員 ._.
真白羊 發表於 23-2-2010 15:34

咁做錯野系咪抵比人凸先
仲要呃新手,最可恥就系呢d人
作者: 真白羊    時間: 23-2-2010 19:07
咁做錯野系咪抵比人凸先
仲要呃新手,最可恥就系呢d人
花島楓月 發表於 23-2-2010 17:33

凸都可以凸得尊重d既 XDD
作者: banana0407    時間: 23-2-2010 19:51
冇圖冇得傾-v-
作者: king56k    時間: 23-2-2010 19:55
唔係話唔信你
不過你開左個post,我滿心期望入到黎
一打開,_。。。原來圖都冇幅
如果你有幅圖既,就算假既都好過冇
起碼我都知你條友仔係度吹水唔抹嘴,唔洗我陏手都有其他巴打問候伯友
點知家陣冇野證明到你講既野係岩
又冇野證明到你講既野係錯
就好似係街果D gay篤桃咁,同你講上帝存在
問佢點解存在,又話係因為你證明唔到佢唔存在
大佬呀,我已經好煩,唔好再同我講埋佛計
一句到尾,你而家都係冇圖
冇圖既你開個post做乜?
人地入到盞令伯友難做,點解要咁不孝?
不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎

搞gag勿怒
作者: 真白羊    時間: 23-2-2010 20:39
搞gag勿怒
king56k 發表於 23-2-2010 19:55

成個回覆依個係重點
作者: japanrecaro    時間: 24-2-2010 11:29
我就係5記得cap圖 ~.~".....好慘!!!
作者: 風中追風    時間: 24-2-2010 12:50

0oSUI風o0(虎套)初出已經用超過12800點同我收了,為何還要同你換,人哋女仔,有好多野唔敢出聲,樓主你也不是新手,明知一定是要Cap圖先講得上有公信力,為何冇圖為証呢,難道你想出一條[砌生豬肉]主線.己所不欲,勿施於人.
作者: hiruma蛭魔    時間: 24-2-2010 13:14
0oSUI風o0(虎套)初出已經用超過12800點同我收了,為何還要同你換,人哋女仔,有好多野唔敢出聲,樓主你也不是新 ...
風中追風 發表於 24-2-2010 12:50

始終個天會見到sui風有冇屈佢
你話cap圖.....可能佢唔識cap
或者容量大唔識點整細d容量佢都未定~
不過我信佢講,女仔唔一定唔出聲~
樓主無cap圖唔梗要,清者自清
作者: jacky672    時間: 24-2-2010 13:40
0oSUI風o0(虎套)初出已經用超過12800點同我收了,為何還要同你換,人哋女仔,有好多野唔敢出聲,樓主你也不是新 ...
風中追風 發表於 24-2-2010 12:50

但係見唔到sui風用虎套和   可能佢放左 咪要再收個囉
作者: 真白羊    時間: 24-2-2010 17:10
不過我信 ...
hiruma蛭魔 發表於 24-2-2010 13:14

風中個point係
樓主唔係新手, cap圖係遊戲中其中一個基本功能
唔識...都唔奇~~不過要學下喇 @@
例如我話你撞人,行騙等
冇圖D人都信既. 你話幾咁大鑊呢~ XDD
作者: siukai633    時間: 24-2-2010 17:17
不過我信 ...
hiruma蛭魔 發表於 24-2-2010 13:14

japan佢都同我講過佢係唔識點cap圖~_~
作者: 真白羊    時間: 24-2-2010 18:26
japan佢都同我講過佢係唔識點cap圖~_~
siukai633 發表於 24-2-2010 17:17

咁你有冇教佢?
作者: siukai633    時間: 24-2-2010 18:32
佢唔明AR~--''
作者: 真白羊    時間: 24-2-2010 18:40
佢唔明AR~--''
siukai633 發表於 24-2-2010 18:32

哦~按個PrtScn咁大把咋喎
作者: kalong196    時間: 24-2-2010 18:42
今日原本我放1套勇猛老虎2000m俾人...siu風之后話同我收...但係佢5係比$我.而係比1個2.4競速引擎同我ch... ...
japanrecaro 發表於 23-2-2010 12:43

我都知你唔係昆9,因為你之前真係比左個老虎套我,我又放左樣野比你,就係水族(好似)。
作者:   sKYBaBi    時間: 24-2-2010 19:20
我放老虎套果陣時siu風話用水族套同我換.
我同佢講話五換.
佢係咁禁交易-.-
我意思指佢好煩-.-
作者: 0oSUI風o0    時間: 25-2-2010 16:02
作者: 0oSUI風o0    時間: 25-2-2010 16:14
作者: jacky672    時間: 25-2-2010 16:27
風中個point係
樓主唔係新手, cap圖係遊戲中其中一個基本功能
唔識...都唔奇~~不過要學下喇 @@
例如 ...
真白羊 發表於 24-2-2010 17:10

撞人點樣cag圖呢??   唔通每1次玩光線 都開住拍片??
作者: jacky672    時間: 25-2-2010 16:28
你而家吹水啊!我從來冇搵個2.4引同你換...同我冇車140lv以上,我冇2.4引    你咪屈 ...
0oSUI風o0 發表於 25-2-2010 16:02

你咩都唔認架啦  撞人果單野咪又係唔認
作者: 真白羊    時間: 25-2-2010 17:44
撞人點樣cag圖呢??   唔通每1次玩光線 都開住拍片??
jacky672 發表於 25-2-2010 16:27

撞人既野, 第一下就cap唔到啦, 都可以當意外
撞多你幾下, 你都cap唔到圖又或者唔cap圖既
咁就冇咩好講喇

不過. 依個題係話人用2.4換虎
咁有新意既都唔cap...我唔信囉
作者: jacky672    時間: 25-2-2010 21:22
撞人既野, 第一下就cap唔到啦, 都可以當意外
撞多你幾下, 你都cap唔到圖又或者唔cap圖既
咁就冇咩好 ...
真白羊 發表於 25-2-2010 17:44

交換野 就話cap到姐 撞人邊cap到 可能cap到既 難d囉
作者: 真白羊    時間: 25-2-2010 21:28
交換野 就話cap到姐 撞人邊cap到 可能cap到既 難d囉
jacky672 發表於 25-2-2010 21:22

:lol 就算cap到都可以係你撞人, 仲要分人地係有心定無意喎
真係幾難架

但係呢~樓主講既又真係交易既時候喎~~
所以都係講返交易要cap圖啦
作者: jacky672    時間: 25-2-2010 22:28
就算cap到都可以係你撞人, 仲要分人地係有心定無意喎
真係幾難架

但係呢~樓主講既又真係交易 ...
真白羊 發表於 25-2-2010 21:28

交易cap到 因為係對話 但撞人難囉
作者: kjhlmnh    時間: 22-3-2010 20:11
如果有圖我一定會撐你=]
望乂 發表於 23-2-2010 17:02

me2!!好只幫好人!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarficle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2