樂古Nakuz

標題: 光線的轉變 冇人唔知啦 (要求置頂) [打印本頁]

作者: lamkit01    時間: 9-11-2009 21:24
標題: 光線的轉變 冇人唔知啦 (要求置頂)

如題!!!!
就算更新左多了一些新人玩
冇了大量老手/新手
有D人就係比GM既老YA車氣走..
有D係覺得個GAME冇了以前既FEEL
有D係覺得個GAME好似比人放棄左咁...
等等原因~~
我咁講唔係叫你地唔好玩
我地右用第個位置睇睇
台灣對比
我地個官網一個月都冇D新報導  感覺比人放棄左咁
台灣官網 一個月起碼有種熱鬧既感覺  GM好似好有熱誠對E個GAME
以前我地一暴走  就有人成日入唔到暴走
2個頻一起開暴走 唔計唔玩暴走個D 起碼過2百人
E家 開一個頻 都唔過50人  最高都係70幾人
我都係冇了以前中意玩個種感覺
可能下個入既係我
有可能係你
希望GM諗點解個GAME會變成咁
同你地玩E個GAME既原因
我相信你地玩得E個GAME既一定好熱愛E個GAME既
我身在ZR咁耐  我都係一開GAME就玩既人
見過光線既轉變
你只要問下ZR既隊員 就知個GAME 轉變得幾多
我還想要番以前既感覺
我還諗我咁努力升LV為咩
我都唔知
希望大家明白

我係GAME既職業車手
車隊ZR
作者: 星雪夜車神    時間: 9-11-2009 21:27
GM話12月革命
大家信埋佢今次
作者: c73e74    時間: 9-11-2009 21:28
呢個post憑咩置頂^^
作者: yahoo1011    時間: 9-11-2009 21:28
多一個走,,,,好多人走晒...
作者: lamkit01    時間: 9-11-2009 21:29
我覺得GM起到講幾叫就算咁
我都係信多佢最後一次
一次右一次令我地失望
作者: 紅彗星    時間: 9-11-2009 22:10
雖然官方一次又一次令我地失望
但我依然期待日夜系統中..
作者: Sn@ke    時間: 10-11-2009 00:22
今次應該唔會令大家失望
作者: SUGAR-BB    時間: 10-11-2009 00:51
希望gm會努力d攪好隻game...
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 00:57
置頂條件不足, 請繼續努力^^
作者: tszlai01    時間: 10-11-2009 01:14
置頂條件不足, 請繼續努力^^
真白羊 發表於 10-11-2009 00:57

呢句野有少少黑色幽默..kaka
答樓主:我仲玩光線係因為----無聊
作者: 萍妹妹    時間: 10-11-2009 03:55
我玩光線因為係佢簡單-_____-
我對d打怪怪升Lv既Game產生恐懼
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 04:51
我玩光線因為係佢簡單-_____-
我對d打怪怪升Lv既Game產生恐懼
萍妹妹 發表於 10-11-2009 03:55

我都係因為佢易上手, 亦都唔需要成日俾人PK~_~
作者: 炸你    時間: 10-11-2009 11:47
我都係因為佢易上手, 亦都唔需要成日俾人PK~_~
真白羊 發表於 10-11-2009 04:51
就係因為佢好RELAX
唔使日日打PK
幾日唔ON又會死咁
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 13:23
就係因為佢好RELAX
唔使日日打PK
幾日唔ON又會死咁
炸你 發表於 10-11-2009 11:47

係呀~~好relax
所以我覺得o岩我依d返工唔定時既人
同埋
我覺得o岩女仔玩~~佢地玩得有耐性過男仔...個人認為o者
作者: 炸你    時間: 10-11-2009 14:19
係呀~~好relax
所以我覺得o岩我依d返工唔定時既人
同埋
我覺得o岩女仔玩~~佢地玩得有耐性過男仔...個人認為o者
真白羊 發表於 10-11-2009 13:23

不過就係因為太易有點品
所以9U搵唔到$$
唔理佢..
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 14:21
不過就係因為太易有點品
所以9U搵唔到$$
唔理佢..
炸你 發表於 10-11-2009 14:19

太易有? 點品點都係用錢買架喎?? 你指定價太低? @__@ 個人唔覺
作者: 炸你    時間: 10-11-2009 14:28
太易有? 點品點都係用錢買架喎?? 你指定價太低? @__@ 個人唔覺
真白羊 發表於 10-11-2009 14:21
姐係好多點品升夠LV就可以用G錢買
G錢可以係拍賣又買到點品
暴走抽番黎D針筒放出去又搵唔少啦
作者: king56k    時間: 10-11-2009 15:26
炸你 發表於 10-11-2009 14:28

咁都要有人買點黎放點品
我地先可以用g錢收到d點品嫁
最後都係會有人付出左真錢
作者: cit棋    時間: 10-11-2009 17:07
你只要問下ZR既隊員 就知個GAME 轉變得幾多
唔洗問你地  個個都感受到

連gm都半放棄~ 算~12月睇下點
作者: lamkit01    時間: 10-11-2009 17:23
你地都既啦  如果最係咁  我對個
GAME 淡了
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 17:42
炸你 發表於 10-11-2009 14:28

Yan的論點剛好是我要說的
多人放點品換G幣應該影響唔到Gameone收入
至於夠lv可以用G幣買車.....
冇問題. 你有時間去做任+有G幣買+再加上M幣lv買限制少好多
(200蚊一架149lv.. 只需5lv玩家, 升多1lv 2.5引都用得...分分鐘快過40lv)
如果一定要人用M幣買, 冇$$既朋友走得仲快
依度同學仔真係唔少....有幾多個好似我依d老餅?
免費online game一向都係要玩家係消費同時間兩者之間做選擇
以上是我的睇法
作者: 恰吉東爺    時間: 11-11-2009 22:14
其實呢個遊戲係有一堆既玩家走左
而GM一直好似坐係度慒閉閉唔知...

呢個Game係久遊黎講...啲道具價值依家一樣...
你試望下勁舞咁...由頭裝到落身...相信都唔止一張簡單既128
個高達又差唔多一樣...成舊機體又要上左價既價位
呢個好處應該都睇得出...只不過好可惜...GM比人認為唔宣傳而令到網客唔多
所以一個一個走左...點品平呢個好處而只係光線既玩家知道...
完全冇吸引何任外界人任黎試玩下...永遠埋沒係井底

真係啵...如果話台Game...勁舞高達類既網遊同光線做個比例
我諗真係啲人寧願選擇返台game.勁舞高達...因為個度回報既1理率一定比光線高
試用光線既問題回報GM...十個著左都有七八個人冇人理
咁樣有苦自己知...的確好慘...因為呢樣野...我估計都係有人咁既理因而放棄...因此轉變左成個Game既原則
由之前每個頻都黃色線...依家就得返個一個升1只係1格線...有時更可以去到1格都冇
可想到係有幾多人真係玩呢隻Game...多極有限喇...

大家由依家諗諗...以前都係有暴走...有每日...重可以賣石賺錢添
啲點數就算係128都係700萬...比起番...真係乜都變哂質
依家依然有每日...暴走...賣石...不過已經乜都貴哂嚕
有啲野重唔係好多人可以負擔得起...
作者: hou528    時間: 11-11-2009 23:11
哈!想置頂?!@@
諗下好啦
作者: volongoto    時間: 12-11-2009 00:28
光線比起其他ONLINE GAME...比較上易搵$易&玩得勁~
其他所謂終身免費的game~~其實也不就是有$就玩曬了~
之前係台服玩一場暴走就可以收到差不多100$ 的點卡~只是15min~其他game可能嗎?
這game用真$玩同唔用真$差距不大~~
比如風中追風那樣子的有錢友.....不一定能win到唔用真錢玩的玩家~~
這game  lv又有上限~唔online  10年都唔係脫節得好遠~~
玩真錢可以型D~~BUT唔玩真錢也可以很型~~比多少少心機就是了~
我玩左尼隻GAME之後....雖然有時真係悶悶悶...但尼個moment真係無咩ONLINE GAME吸引到我...
打打殺殺的實在玩唔起...能有出頭天的又有幾多人~負出幾多才能有少少的回報尼?
天知道~
作者: neocheng    時間: 12-11-2009 07:08
光線比起其他ONLINE GAME...比較上易搵$易&玩得勁~
其他所謂終身免費的game~~其實也不就是有$就玩曬了~
之前係台服玩一場暴走就可以收到差不多100$ 的點卡~只是15min~其他game可能嗎?
這game用真$玩同唔用真$差距不 ...
volongoto 發表於 12-11-2009 00:28

絶對認同,講得好好^^ 道出了光線既優點,,,所以真係希望多d老手番來玩,特別係嗰d等nfswo而放棄光線既玩家....nfswo有幾好玩又未知...月費制or商城制? EA會唔會咁好死出隻game平平地比人玩? 會唔會有錢玩就玩晒....等等未知因素下就放棄光線...實在有點可惜=.=
作者: 阿然    時間: 12-11-2009 15:09
光線少左咁多人...真的只在於宣傳方面不足嗎?
作者: yahoo1011    時間: 12-11-2009 22:41
有人唔玩,,你地d勁人唔玩就=冇人玩...算la
gm..stone...你..去你的SD la
作者: 謝子-    時間: 14-11-2009 20:39
1個人走    其他fd都會走...     gm快d管下光線啦>口<
作者: MICK淚情    時間: 14-11-2009 23:45
台灣上幾個月前都算熱鬧,但依家...小左幾倍人流
作者: 幻影乂殺    時間: 15-11-2009 16:06
1個人走    其他fd都會走...     gm快d管下光線啦>口
謝子- 發表於 14-11-2009 20:39
你想會GM會理你咩[[onion_05]]
作者: 巴佬    時間: 15-11-2009 18:19
幻影你返唔返黎RCO?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarficle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2