o0神0o 發表於 22-7-2012 15:20:23

(已更新價錢03/12)平放少量時裝裝備。可換/可議價!!

放以下少量時裝:
白熊頭3%$400   屎頭3% $180海豚上衣3% $450海豚下衣3% $150
羊拖3%羊手3%貓手2% 貓拖2% 豚拖2% 白熊手2% 白熊拖2% 企手2%
企拖2%糖劍 $150朱古力盾牌 $100
時裝就暫時咁,遲D再搵下,如果仲有會更新!(未出價錢嘅手鞋如有興趣請PM我)

裝備:(以下裝備/時裝,可換)
+9雙9虎戒 Lv9幸運Lv9力量+26$100(更新!)(全藍字屬 可上耐拼整3條9 )
+6火耳Lv9幸+36+一隻+0火耳=$150(更新!)
神器**雙9單6星座 Lv9速40 Lv9最大傷21 Lv6命中8 54耐 =$300
雙9結晶石 兩粒 幸體/力幸 每粒$50
單9最大傷修羅王(140Lv)劍+5把+0可怕=$100
單96+9Jane介Lv9幸29Lv6體12 =$100
套餐1*雙9虎戒+火耳*2=$250(更新!)
套餐2*火耳*2+Jane介=$200(更新!)
企鵝衫+4%+ 企手+2%企鞋+0% =200$!!(更新!)
裝備暫時咁,遲D再搵下,如果仲有會更新!你買多我平多!
可議價,意密詳談!

125男劍督 簡 (GO有小小問題,話用左同一email申請左所以GO就改唔到密,但遊戲可以改到,所以會平d)
有一套鬥獸裝備
110Lv修羅王紅黑劍 Lv7最大傷 有擊退屬
消耗+左80格+到儘了
新手收費未用,洗技用左 有時裝成個ac$150
100Lv男機甲Passerby-A   (有GO)
有一套+1體力鬥裝 全部用幣換 高耐靚屬 對鞋上左Lv8速 +0死亡MG
有雪鹿寵7x日 任務劇情蛇龍都未過~洗技未用
15Lv同30Lv新手箱未用 用左有收費同經戒
成個AC $200
係咁先,有意可以game搵 ℉orёvēR
或者留MSN傾/PM我~
中銀入數,只放HKD,有意自出,買多平多,可傾下價,Thx

o0神0o 發表於 23-7-2012 12:06:25

買多平多,意密詳談!

o0神0o 發表於 24-7-2012 11:36:51

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

o0神0o 發表於 24-7-2012 19:00:31

返大陸,有興趣買家可以短信息比我出價錢,等我返來再傾過~

Ching:p 發表於 15-8-2012 12:25:06

番黎未啊你PK!

Ching:p 發表於 17-8-2012 19:15:22

我想收你AC啊~~~~

Ching:p 發表於 20-8-2012 00:01:16

企set多少銀

o0神0o 發表於 3-9-2012 18:58:22

我係大陸現在唔方便, 一星期後返 一切交易之後再傾吧--

Ching:p 發表於 3-9-2012 23:13:19

on9 假咖我個d!! 幫你推炸;P

王者之冠 發表於 9-9-2012 11:04:14

推一推~
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: (已更新價錢03/12)平放少量時裝裝備。可換/可議價!!