SGundam 發表於 14-7-2012 19:17:55

測試測試~

雖然標題叫測試~
實質上系想GM快d開通副職.3.
qCHA38DNRnQ

jackie126p 發表於 14-7-2012 20:31:33

睇過了@@
不過係好事黎~叫gm搞~~
不過有排啦都~~

SGundam 發表於 14-7-2012 22:23:06

回復 2# jackie126p

我霖...起碼都要1年後先會開掛~~
你知啦、依家d GM幾咁效率~

御坂10032號 發表於 14-7-2012 23:46:11

係另一個服玩過副職
指揮幾好玩

s031187 發表於 15-7-2012 09:18:57

雖然標題叫測試~
實質上系想GM快d開通副職.3.
SGundam 發表於 14-7-2012 19:17 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

開通左都冇乜用....啲經又唔改...160上得個100個左右 再加上D任又煩又多

jackie126p 發表於 15-7-2012 13:04:08

回復jackie126p

我霖...起碼都要1年後先會開掛~~
你知啦、依家d GM幾咁效率~ ...
SGundam 發表於 14-7-2012 22:23 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

1年~差唔多啦

另外想問下~160副職咩?唔係140咩

SGundam 發表於 15-7-2012 17:43:08

一轉 系80Lv   二轉 系140lv我估~距講噶160應該系3轉.
拿戰士為 始有職業系戰士、
一轉后變 [狂戰士]    、 [劍督軍、槍督軍]。
...............↓↓↓................↓↓↓...............
二轉后變    [狂神]   、 [劍龍騎、槍龍騎]。
...............↓↓↓................↓↓↓...............
三轉后變 [劍刃舞者]、 [魂之勇者].
我估應該系咁了。

其實你個80lv轉督軍、140lv系有2次轉職的、督軍第一次轉職 轉變成 龍騎士   第二次轉職 轉變成魂之勇者。
Ps: 如果你系龍騎士、又例如你系190Lv、但系你轉左副職業 魂之勇者之後、系必須從140lv開始升級上去的喔。

s031187 發表於 16-7-2012 08:10:59

80lv一轉 140lv二轉160lv副職:L

SGundam 發表於 16-7-2012 13:50:41

唔系下話=.=
私.服副職都系140開始升的~

s031187 發表於 16-7-2012 16:33:51

升到160轉副職轉完去反140lv重升...會分開2個排行一個副職一個正職
頁: [1] 2
查看完整版本: 測試測試~